fitneshrani.com

Гелове за отслабване

Какво представляват геловете за отслабване?

Геловете за отслабване, прледставлявт   трансдермални  гелове, които се  прилагат на  повърхността на кожата. Повечето от тях притежават   тонизиращо действие, освен че намаляват  целулита и подкожните мазнини, подчертавайки по този начин  мускулите. Геловете за отслабване са страхотен начин да се отървете от мазнините и целулита, на места които трудно се повлияват от диети и упражнения, като корема, бедрата, горната част на ръцете, корема, и разбира се задните части.

gel otslabvane Гелове за отслабване

Как действат геловете за отслабване?

Геловете за отслабване съдържат различни съставки, повлияващи благотворно натрупаните  мазнини в области като ръцете и бедрата. Активното  вещество в тези гелове, преминава през кожата и  принуждава мастните клетки да напуснат мастните депа. След това, вече освободените мазнини попадат в кръвния поток, където се изгарят. Типични съставки в геловете за отслабване са кофеина, епидрила, л-карнитина, зеления чай, и други.

Как се използват геловете за отслабване?

Преди да се пристъпи към втриване на гела, кожата трябва да се почисти добре. Гелът за отслабване се прилага към целевата зона веднъж или два пъти дневно преди тренировка. Важно е да се насочите и да се съсредоточите  върху една област за седмица или две, чак след това да  преминете към друга . Гелът за отслабване  не трябва да се прилага по цялото тяло. Разбиването  на толкова много мастните клетки в организма, може да затрудни тяхното обработване.  Гелът  за отслабване се втрива в зоната, като се прави лек масаж   за около 45 секунди.

Има различни видове  гелове  за отслабване  на пазара. Изборът трябва да се направи като се има предвид, че информираният потребител е мъдър потребител, който знае какво иска и знае функцията, безопасността и въздействието на продукта който закупува.

От магазин FitnesHrani.com може да закупите:

Гел за отслабване за мъже

Гел за отслабване за жени

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай