fitneshrani.com

Конско месо – новият източник на протеин в диетата ми :)

Конското месо е изключително богато на протеин и креатин.

Имам приятел, който носи конско месо от Румъния за България и реших да се възползвам от офертата.

Месото е изключително чисто, няма мазнини, няма холестерол. Адски готин червен цвят има и е цялото във фибри – все едно ядеш само мускули.

IMGP5874 300x225 Конско месо  новият източник на протеин в диетата ми :)

ето го и конското месо

Проблема е в готвенето smile Конско месо  новият източник на протеин в диетата ми :)

Вари го, печи го, задушавай го – твърдо, жилаво и сухо. Досега съм го готвил по 3 различни начина и продължавам да търся варианти за да стане по-крехко. Накрая ще взема да си купя тенджера под налягане.

Утре ще пробвам ето тазирецепта, стискайте палци да става за дъвчене smile Конско месо  новият източник на протеин в диетата ми :)

IMGP5873 225x300 Конско месо  новият източник на протеин в диетата ми :)

да транжираме звяра в 10 плика по 1 кг всеки и бум във фризера :)


Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

5 коментара

 1. vladi /

  пробвай с азиятска ,казахстанска или монголска кухня животното трябва да е младо иначе е жилаво срахотна статия научих нещо успех в кулинарството

 2. Александър Маринов /

  Приятел, ти си вторият човек за днес, който ми казва да си взема “slow cooker”. До днес не бях чувал за подобно нещо, но май ще си взема да пробвам.

  btw след четвъртото готвене го налучках – на пърожоли, начуках ги, варих ги 30 минути, след това в плик за печене с подправка за Маги ребърца за 50 минути във фурната и станаха най-после за дъвчене :)

 3. Denis /

  Здравей,Сашо!Познавам те от бб-теам.Та и аз ще си купя конска каймица днес или утре,но знам,че си е жилаво месото.Трима мои приятели от доста време консумират конски кюфтета,но за целта за да не е сухо добавят яйце,малко кисело мляко и соя ;) Та ако ще го правиш на кюфтаци пробвай !

Коментирай