fitneshrani.com

Храни за изграждане на мускули, които трябва да ядете, за да увеличите теглото си

Вие  сте решили да изградите мускули, коeто означава, че Вие ​​определено ще трябва да започнете да тренирате. Въпреки това, без значение колко усърдно тренирате, ако не ядете правилните храни, за изграждане на мускулите, Вие вероятно ще откриете, че мускулната маса не расте толкова бързо или не е толкова силна, колкото искате. Това е, защото храната дава на тялото Ви градивни елементи, необходими, за да направите тези мускули, които Вие желаете. В края на краищата, Вие можете да се трудите толкова усърдно, колкото желаете, за да изградите една тухлена стена, но това няма да бъде възможно, ако не разполагате с тухли, независимо от това колко работите. В случая при мускулната маса, „тухлите” са протеините и всички необходими аминокиселини, които са нужни, за да развиете твърди като камък мускули.

Highest Protein Content Food Храни за изграждане на мускули, които трябва да ядете, за да увеличите теглото си

Сьомгата е една от най-добрите и най-недооценените храни за изграждане на мускулите. Тя не само предоставя невероятен източник на протеини, но също съдържа омега-3 мастни киселини, от които тялото Ви се нуждае, за да функционира правилно. С тези мастни киселини, ще имате по-добро време за метаболизирането на въглехидратите, като си гарантирате, че тези въглехидрати са изпратени директно като енергиен източник за мускулите, а не се превръщат в мазнини. Повечето схеми за повишаване на мускулната маса изискват увеличаване на теглото и по-висок прием на калории. Сьомгата е страхотна, защото има висок брой калории, без много от недостатъците на червеното месо.

Кой казва, че не трябва да се яде нищо друго, освен животински продукти за изграждане на мускули? Сред най-добрите храни за изграждане на мускулите са овесените ядки и бадемите. Плътността на енергията в порция от сурова овесена каша е голяма и дори и да не се опитвате да губите мазнини, тя продължава да гарантира, че Вашите енергийни нива  ще останат стабилни по време на тренировката Ви. Като допълнителен бонус, овесените ядки също имат високо съдържание на фибри, което помага на сърдечно-съдовата система, храносмилателната система и Вашата ендокринна система. Изграждането на мускулите е системно усилие. Голямата грешка на много начинаещи е, че те се фокусират върху една област на тялото, вместо да се опитват да поддържат балансирани усилия на всички фронтове. За висока енергийна закуска, овесените ядки с малко фъстъчено масло са едновременно вкусни и ефективни. Бадемите също ще Ви помогнат да изградите мускули. Шепа бадеми имат почти двеста калории, които могат да помогнат, ако се опитвате да поддържате висок брой калории. Можете просто да ги комбинирате с овесени ядки, добавите в салата, или да ги консумирате с порция плодове.

Разбира се, никоя дискусия на храните за изграждане на мускулите не би била пълна, без червеното месо. Макар пържолата да е с високо съдържание на наситени мазнини, някои от тях действително са необходими за диетата Ви. Мускулната маса е пряко свързана с нивото на тестостерона и малко са храните, които Ви позволяват да поддържате толкова високо ниво на тестостерон както пържолата. Най-малко два пъти в седмицата трябва да ядете крехко червено месо. Високото съдържание на желязо в добрата пържола също ще помогне на Вашата енергия и периодите на възстановяване.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай