fitneshrani.com

Какво е малинови кетони?

Много хора  опитват станалите много известни малинови кетони, откривайки че те могат  да подобрят здравето им  по много начини. Продуктите с малинови кетони стават  едни  от най-популярните,  благодарение на уникалните си  свойства и чудесен вкус.

Какво са малиновите кетони?

Малинови кетони“ е името на ензим, който се извлича от вкусните  плодове. Малините са били почитани от  хората  по целия свят в продължение на векове, заради техните мощни  лечебен и свойства. Едва наскоро беше  открито, че нещото което прави малините  толкова ефективни  е факта, че са пълни с  антиоксиданти. Продуктите с малинови кетони се произвеждат именно от малините. Те  помагат  на организма да изгаря мазнините по-ефективно, което прави тези продукти  едни  от най-ефективните  за отслабване на пазара.

Малинови кетони стимулират  мазнините  в клетките да се разпадат  по-лесно, така че тялото Ви може да ги изгори по-ефективно. Те също така помагат  на черния дроб при изгарянето на мастните депа, което също е  добре и за здравето Ви. Ефекта от малиновите кетони за изгаряне на излишните мазнини, е особено видим  в коремната област. Друго свойство на малиновите кетони е, че те ускоряват  обмяната на веществата, което  също засилва  способността на тялото да изгаря калории.  Освен за изгаряне на мазнините, малиновите кетони съдействат за намаляване на  апетита и повишаване чувството на ситост.

Да, малиновите  кетони са високо ценени заради  своите ползи за загубата  на тегло. Но предварителните изследвания показват, че малиновите  кетони  могат да направят за здравето Ви  много повече от това. Те могат да  спомогнат  за намаляване на нивата на холестерола, високото кръвно налягане, както и нивата на мазнините. Малинови кетони също могат да стимулират здравето на сърцето, а  намалявайки високото  кръвно налягане, те също намаляват риска от инсулт. Антиоксидантите в тях пък, защитават тялото Ви от свободните радикали.

Смята се, че малиновите кетони могат да са от полза и на диабетиците. Това е така, защото тези съединения спомагат за  регулиране на кръвната захар, което води до по-малко върхове и спадове на нейните нива. И това не е всичко. Малиновите  кетони могат също така да насърчават здравословната   функцията на щитовидната жлеза и  здравето на храносмилателната система.

Може да купите малинови кетони най-изгодно тук - http://www.fitneshrani.com/kleissinger-labs-raspberry-ketones/

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай