fitneshrani.com

4 упражнения, които ще изградят бързо гръдните Ви мускули

Ако искате да тонизирате мускулите в горната част на тялото, Вие трябва да тренирате всички мускули в него, и това включва Вашият гръден мускул. За да се постигне това, трябва да бъдете в състояние да изпълнявате редовни упражнения, които може да съживят силата на сърдечно-съдовата система, както и  да подобрят системата и издръжливостта Ви. Така че, ето някои упражнения, които ще Ви помогнат  да тренирате мускулите в гърдите.

how to build muscle mass ronnie coleman1 4 упражнения, които ще изградят бързо гръдните Ви мускули

Лежанка

Едно от най-добрите упражнения за изграждане на мускулите на гръдния кош лежанката. За да направите това упражнение, легнете на една пейка, докато краката Ви са на пода, раздалечени малко повече от размера на ширината на раменете. Използвайте хват, който е по-широк от ширината на раменете и бавно вдигнете щангата до момента, в който ръцете Ви са изправени и лактите са заключени един над друг.

Лицеви опори

Друго упражнение, което ще Ви помогне да тренирате бързо мускулите на гърдите са лицевите опори. Извършването на една лицева опора е лесно – просто трябва да коленичите на пода, докато държите торса си прав и поставяйки ръцете си от двете страни. След това, спуснете надолу, докато гърдите Ви почти докоснат пода, и след това се върнете в изходна позиция.

Флайс с дъмбели

Друго упражнение, което би могло да помогне за бързо изграждане на гръдните мускули флайс с  дъмбел. За да го направите, легнете неподвижно на една пейка и бавно вдигнете дъмбелите над гърдите си, докато дланите са обърнати една към друга. След това спуснете дъмбелите отстрани на тялото Ви чрез дъгообразно движение и докато стигнете най-ниската точка, лактите трябва да са на хоризонтално равнище с пейката. След това бавно вдигнете дъмбелите в дъгообразно движение над гърдите Ви.

Кофички

Упражненията за кофички се провеждат с използването на специален лост, от който произлиза името им. Те се извършват чрез захващане на два паралелни лоста, на които се издигате, така че да поддържате цялата тежест на тялото Ви. След това се снижавате до състояние, при което лактите са сгънати под 90-градусов ъгъл. Накрая се повдигнете, за да достигнете до началната позиция.
Извършвайки тези упражнения за гърди не е достатъчно, за да имате тонизирано и здраво тяло – също така трябва и да се храните добре. Уверете се, че консумирате повече калории, отколкото обикновено и практикувайте стабилна диета, която включва приемането на точното количество въглехидрати, протеини и мазнини. Не забравяйте, че протеините са много важни за мускулите, а въглехидратите са това, което Ви трябва, за да бъдете напълно енергизирани, което пък се изисква, за да вдигате тежести. Така че, ако искате да знаете как да тренирате бързо мускулите на гърдите, уверете се, че  взимате под внимание всички упражнения и съвети, споменати по-горе.

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай