fitneshrani.com

7 съвета за получаване на шест плочки

Да има шест плочки е ултималната мечта на всеки мъж, който иска да изглежда чудесно. Стегнатият торс ще Ви накара да се откроявате от тълпата и наистина ще накара хората да Ви гледат, като в същото време Ви вдъхва увереност и самочувствие. Получаването на шест плочки често може да бъде предизвикателство, но ние сме тук, за да Ви помогнем да реализирате мечтата си и най-накрая да разкриете тези свещени скрити мускули.

get six pack 7 съвета за получаване на шест плочки
1) Вие вече имате силни коремни мускули. Едно нещо, което много хора не осъзнават, е, че те вече имат голяма мощ в корема, без дори да правят коремни преси. Проблемът е, че те обикновено се покриват от повече от един слой от мастна тъкан и това трябва да бъде отстранено преди да можете да ги видите.

2) Сортирайте диетата си. Ако ще губите слоевете мазнина, обхващащи  корема Ви, трябва да сте на върха на Вашата диета. Напълно зарежете нездравословната храна и захарите и започнете да ядете чисто месо, риба и прости въглехидрати. Изчислете колко калории трябва изгорите и се придържайте към тази цел.

3) Упражнявайте се усърдно. Друго често срещано погрешно схващане за опитите да получите шест плочки е, че трябва да направите хиляди коремни преси и набирания всеки ден – това просто не е вярно, в действителност това е напълно погрешно. Извършването на пълни упражнения за тялото Ви ще бъде по-полезно, тъй като ще работите над няколко мускулни групи и ще горите много повече мазнини. Ако наистина искате изчистен стомах, не фокусирайте всичките си упражнения върху една област, изгаряйте повече калории, като работите над всеки мускул в тялото Ви.

4) Използвайте протеинови добавки. Суроватъчният протеин не представлява магически хапчета и не означава автоматично, че ще получите големи мускули, но това е фантастична добавка, която ще Ви помогне да получите дневната си доза протеин. Има добавки със суроватъчен протеин за всеки, в зависимост от неговите цели и тъй като искаме да насърчим чистите мускули и загубата на тегло, то тогава стандартната  протеинова добавка ще е достатъчна.

5) Винаги ангажирайте ядрото. Каквито и упражнения да правите, независимо дали са клекове, лег, флайс за гърди, пресата за рамо – всички те изискват силно ядро. Когато извършвате тези упражнения, направете съзнателно усилие да ангажирате Вашето ядро ​​и да поддържате прав гръб. Когато напрегнете ядрото Ви, за ​​да поддържате добра форма, то прави корема Ви твърд, което означава,че тренирате много повече от първоначалната мускулна група.
6) Почивайте си и пийте вода. Консумацията на правилните храни и активното упражняване е очевидно изключително важно, ако искате да станете слаби, но достатъчната почивка е също толкова важна. Ако вложите цялото си усърдие при тренировки във фитнеса, но в действителност не дадете време на тялото да се възстанови и да се изгради, Вие ще се затрудните. Пиенето на големи количества вода е от решаващо значение за подпомагането на организма да се възстанови и за изграждане на мускули, така че се уверете, че получавате достатъчно и не забравяйте, че ще се нуждаете от толкова повече вода, колкото повече упражнения правите.

7) Не прекалявайте. Ако се прекалява и разпънете мускул, може да бъдете извън строя за седмица, което ще Ви върне обратно. Ако сте започнете нов режим и не сте правили нещо подобно преди това, то е повече от вероятно да получите малки наранявания. Най-важното нещо е да си починете и да се възстановите напълно, преди да работите тази мускулна област отново.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай