fitneshrani.com

История на марката BSN

Знаете ли нещо за компанията  BSN?

Всичко започва  в Бока Ратон, Флорида. Годината е 2001 и компания има една цел: да формулира и разпространява най-модерните спортни хранителни продукти в света. BSN в момента е една  от най-големите компании  за хранителни добавки в САЩ. Много хора си спомнят блестящите  червени опаковки, в които е запечатана мечтата на всеки бодибилдър -   увеличаване на мускулните  помпи, повишаване на експлозивната сила, и светкавично възстановяване.

bsn logo История на марката BSN

BSN е синоним на иновация, качество и висока ефективност.От 2005 година до сега, BSN  е спечелила  над 40 награди, за които гласуват доволните потребители. Това е   повече от всяка друга марка в индустрията. Компанията BSN  остава вярна  на своите основни ценности, а това я превърна  в една наистина глобална компания от 2001 г. насам. Ето един бърз  поглед към някои  най – популярните  продукти на компанията:

Evotest – безопасен и естествен продукт за повишаване на нивата на тестостерона. Основната съставка в EvoTest е D-аспарагинова киселина, която  повишава  нивото на тестостерона до 30%. Syntha-6 -протеинова матрица, осигуряваще  комбинация от бързо и бавно освобождаващи се  протеини. CellMass 2.0-напълно преработена формула, доставяща  три форми на креатин, както и глутамин, таурин и хидролизиран суроватъчен протеин, за попълване на уморените мускули, и за начален тласък на процеса на възстановяване след тренировка.

Въпреки че компанията  BSN започва доста скромно своето начало през 2001 г., трябва да се отбележи че набира популярност много бързо, и това не е никак случайно. BSN е горда, че е по-иновативна  в сравнение с други големи компании, и абсолютно етична по отношение на съставките което използва. И днес, компанията продължава да расте и става  още по-голяма, привличайки нови и доволни клиенти всеки ден!

Продукти BSN http://www.fitneshrani.com/category/brand/bsn/

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай