fitneshrani.com

Топ 10 на най-добрите Fat Burners

Използването на Fat Burner се превърна в популярен метод за хора, които се опитват да намалят телесната мазнина. Хората използват Fat Burner, за да подобрят композицията на тялото, да намаляват глада, да повишат енергията. Тези продукти за отслабване се предлагат в много различни формули, а в комбинация от правилните съставки могат да ускорят процеса за загуба на мазнините.

Nutrex : Lipo 6

Lipo 6 е течна капсула, която съдържа висококачествени съставки като Йохимбе HCL, синефрин HCL, кофеин, и Bioperine. Мъже и жени могат да използват Lipo 6.

lipo 6 rezultati Топ 10 на най добрите Fat Burners

Universal: Animal Cuts

Animal Cuts е съставен от 40 активни съставки. Включва съставки, предназначени да стимулират метаболизма, термогенезата, фокусирането по време на тренировка, диуреза, мускулното опазване и функцията на щитовидната жлеза, както и предоставяне на добавената енергия и подтискане на апетита.

Muscle Tech: Hydroxycut Hardcore X

Hydroxycut Hardcore X е предназначен да стимулира мощна термогенна реакция и да засили норепинефрин нивата.

MHP: Dren

Dren, съкратено за Drenbutero съдържа мезолимбичен комплекс “Бета агонист” . Комплексът е смес от кофеин, L-5 хидрокситриптофан, Бета Methoxyphenylethylamine, и Йохимбе HCL. Съставките увеличават термогенния ефект.

Gaspari Nutrition: Mitotropin

Mitotropin съдържа две основни съставки: Thermophoric Lypolytic Blend, и Mitotropin комплекс. Всяка смес от съставките може да намали глада и да увеличи метаболизма в покой.

OxyELITE Pro: Супер термогенен бърнър

Oxy Elite Pro съдържа патентована смес от много различни билки и растения, като например: Bauhinia Purpurea L Bacopa Monniera, Dimethylamylamine, Cirsium Oligophyllum, Rauwolscine. Тези билки и растения, увеличават скоростта на метаболизма, за да изгори повече калории и да намалява апетита.

Driven sports: Lean Xtreme

Driven Sports Lean Xtreme е Fat Burner без стимуланти. Съставките, използвани в Lean Xtreme спомагат за насърчаване на загубата на мазнини, подкрепа на щитовидната жлеза, увеличаване на тестостерона и по-ниски нива на стрес. Някои от съставките са екстракт от зелен чай, Coleus Forskohlii и фосфатидилсерин.

BSN: Thermonex

Някои от ключовите съставки в Thermonex на BSN са : Yerba Mate, зелен чай, кофеин и аминокиселината Л-тирозин. Thermonex поддържа калориен баланс, функцията на щитовидната жлеза, както и контрол на апетита.

AllMax Nutrition: Rapidcuts Shredded

RapidCuts Shredded съдържа мощни енергийни съставки като жен-шен, канела,кофеин, Yerba Matte, зелен чай и др. Доказани съставки за изгаряне на мазнини.

rapidcutsShredded Топ 10 на най добрите Fat Burners

Кликнете на снимката за RapidCuts Shredded

Dymatize: Viper

Dymatize Viper съдържа Dyma-CocoXan. Тази формула е стандартизирана какаова смес. Съставките са формулирани за намаляване на глада, увеличаване на енергията и увеличаване скоростта на метаболизма.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай