fitneshrani.com

Тренировки за бързо отслабване

Тренировките са крайъгълният камък на всяка добра програма за отслабване. Когато се използват в съчетание със здравословна диета, вие не само ще намалите мазнините, но също така ще повишите вашето самочувствие и ще намалите риска от заболявания. Ако искате да отслабнете бързо,трябва да сме наясно, че ще трябва да тренирате усилено за тази цел.

fotolia 2619225 XS Тренировки за бързо отслабване

Интензивност

Интензивността е основен фактор, когато става дума за бърза загуба на тегло. Въпреки, че ходенето е ефективно упражнение за изгаряне на калории, то няма да ни доведе бързо до целта. За да повишите изгарянето на калории, започнете да правите интервални тренировки с вашите кардио тренировки. Това се извършва чрез прилагане на променливо високо и ниско натоварване. Не само, че това може да изгори значително количество калории, но и това ще предизвика вашия метаболизъм да остане бърз, дори и след като сте готови с тренировката. Когато правите интервални тренировки, сесиите с висока интензивност те трябва да са наполовина по-кракти от тези с ниска интензивност. Например, редувате 30 секунди спринт,  като след това преминава в крос за продължение на 60 секунди. Бягането е само един пример. Изберете каквато и да е форма на кардио, която ви харесва.

Тренировка с тежести

Тренировката с тежести е една често пренебрегвана, но важна част от бързото отслабване. Изграждайки мускулите, вие ще увеличите метаболизма си в покой и ще горите калории ефективно 24 часа в денонощието. За да получите най-много от вашите тренировки, комбинирайте упражнения, които натоварват повече от една мускулна група в даден момент. Тези упражнения насърчават бързи мускулни печалби и  също така са трудоемки, карайки ви да горите голямо количество калории, докато ги извършвате. Пример за такива упражнения са мъртва тяга, бенч преса, набирания, клек с щанга.

rapid Тренировки за бързо отслабване

Rapidcuts е изключително силен продукт за отслабване

Кратки почивки

Когато правите силови тренировки, се възползвайте от интензивността на упражненията, като правите  кратки почивки. Така ще ще запазите вашата сърдечна честота  повишена и ще се засили разхода на калорий. Почивайте  не повече от 60 секунди между сериите.

Седмична тренировъчна рутина

Тренирайте с тежести 3-4 пъти седмично, през ден, като в останалите дни правете кардио. За да се повиши вашият енергоразход още повече, може да  се добавят няколко спринта към края на тренировката с тежести. Между всеки спринт, почивайте два пъти време, което трае един  спринт. Например, ако ще правите спринт на пътека за бягане, направете 20-секунден спринт, поставете краката си от двете страни на пътеката и починете за 40 секунди преди следващия си спринт.

Постоянност

Ако не се придържате към вашата програма, вие няма да видите бързи резултати. Уверете се, че тренирате всяка седмица, докато стигнете до желаната форма и  теглото. Ако добавите към диетата ви и хранителни добавки за отслабване, като Fat Burner и L-carnitine  - тогава ефекта ще е още по-голям.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай