fitneshrani.com

100% Whey Gold Standard – цена и качество

Когато става въпрос за избор на протеин на прах, възможностите  понякога може да бъдат толкова много, че доста да Ви объркат. Интересно е че всички те предлагат едни и същи съставки, но все пак има по – качествени и ефективни продукти, и точно с един такъв ще Ви запознаем сега. Има един протеин на прах, който непрекъснато печели отличия, и изглежда стои доста по – високо от останалите протеинови суплементи. Това е 100% Whey Gold Standard на фирмата  Optimum Nutrition. Тъй като знаем че всеки търси и иска най – доброто, ще разгледаме  по-отблизо  този продукт, за да видим защо се смята за един от най-добрите протеин на прах – ако не и най – добрият.

100 whey gold standard 100% Whey Gold Standard   цена и качество

Какво съдържа 100% Whey Gold Standard?

100% Whey Gold Standard съдържа изключителната  смес от: Микрофилтриран суроватъчен протеин изолати, Йонообменни суроватъчен протеин изолати,  Ултрафилтриран концентрат на суроватъчен протеин , и  хидролизирани суроватъчни пептиди.  Суроватъчния  протеин изолат е  90% чист протеин.  Това всъщност е  най-чистата и най-скъпата форма на суроватъчен протеин, което съществува.  Ето защо това е най – важната съставка, която съдържа  100% Whey Gold Standard.

Благодарение  на суроватъчния  протеин изолат  като основен източник на протеини, Вие получавате цели  24 грама от най-чистия, изграждащ  мускулите протеин на доза. За човек който не е запознат, това не значи нищо, но за атлетите е супер! Освен това, 100% Whey Gold Standard не съдържа други ненужни съставки, за разлика от много други подобни продукти.  Мазнините, холестерола и калориите са сведени до минимум.

А как е на вкус?

За разлика от други производители на хранителни добавки, Optimum Nutrition са отишли ​​по-далеч, отколкото просто да ви предложат  стандартните вкусове на  шоколад, ягода, банан и ванилия. Продукта разполага с цели  зашеметяващи вкуса, които могат да задоволят и най – капризните от Вас.

И в заключение

100% Whey Gold Standard  е протеин н прах, който осигурява 24 грама суроватъчен протеин изолат, суроватъчни пептиди, BCAA и глутамин, и съдържа  само 120 калории. Запомнящият се вкус на този продукт, заслужено го нарежда на челните места. Така че, ако търсите протеин на прах, носител на няколко награди и съдържащ най – добрите протеини, то 100% Whey Gold Standard е за Вас!

Начин на употреба : Преди тренировка, след тренировка, след ставане, заедно с храна бедна на белтъчини.

Тук можете да закупите 100% Whey Gold Standard в три разфасовки:

100% Whey Gold Standard 908 гр

100% Whey Gold Standard 2270 гр

100% Whey Gold Standard 4400 гр

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай