fitneshrani.com

Animal Pump – преглед на продукта

Преглед на Animal Pump

Креатинът е Светия Граал на културизма. Animal Pump включва няколко различни източници на креатин, за да се увеличи ” напомпването ” на мускулите получено по време на тренировка. Идеята е да се увеличи притока на кръв и намали времето за възстановяване, за да дадете на мускулите шанс да се възстановят и растат.

animal pump AD Animal Pump – преглед на продукта

Universal Nutrition предлага Animal Pump като идеалния набор от съставки. Всички съставки са формулирани, за да работят заедно, за да добавите мускулна плътност и размер. Ревютата от потребители на продукта са красноречиви – сила, мускулен размер и бързо покачване на килограми.

Списък на съставките в Animal Pump

  • Основополагаща Креатинова матрица: Магнезиев Креатин Хелат, Трикреатин малат и Креатин Етил Естер.
  • NO Blast Complex: Аргинин АКГ, Орнитин АКГ, L-Карнозин и L-Норвалин.
  • Комплекс за прилив на енергия: метилксантинов комплекс, еводиамин и винпоцетин
  • Антиоксидантен комплекс: OPC, NAC, EGCG, и KR Alpha Lipoic Acid.
  • Pump Транспорт Комплекс: таурин, Ginger Root Extract, Cinnulin PF, 4-Hydroxyisoleucine и Bioperine.

Характеристики на продукта

Тялото е създадено, за да се постигне естествена мускулатура, индивидуална за конкретната рамка на тялото. Когато става дума за бодибилдинг, природата просто не дава достатъчно подкрепа за екстремен мускулен растеж. Animal Pump е формулиран за увеличаване размера на мускулите чрез различни действия.

В основата на продукта са различните видове креатин. Креатинът е бил използван в продължение на много години в бодибилдинга, за да увеличи нивата на АТФ в мускулите. АТФ е отговорен за осигуряване на енергия в клетките и помага на тези клетки да се възстановят от щетите, получени в резултат на вдигането на тежести.

pump Animal Pump – преглед на продукта

Кликнете на снимката за да купите Animal Pump

Азотният окис, носи необходимия кислород към мускулите. Многото основни хранителни вещества необходими за увеличаване размера на на мускулите, се пренасят в мускулите под формата на кислородни мехурчета, така да се каже. Когато мускулите не разполагат с достатъчно кислород, растежа може да бъде намален.

Animal pump също включва няколко съставки за повишаване на енергията. Екстремното вдигане на тежести може да ви умори бързо. Тялото бързо ще се изморява, освен ако няма бързо действащи енергийни източници на разположение.

Всяка една от съставките, включени в Animal Pump са подкрепени с научни изследвания.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай