fitneshrani.com

Азотен бустер – любимата ми добавка

Преди време си бях направил списък с всички добавки, които съм ползвал последните 5 години,  в последствия бях забутал списъка някъде из хард диска, и днес след бърз search – списъка излезе наяве. Трябваше да го допълня с новите неща, които пробвах тази година и сега ще пусна в няколко последователни статии – по категории, всички хранителни добавки, които съм ползвал и имам РЕАЛНИ наблюдения върху тях. От този опит могат да се възползват всички мои клиенти на онлайн магазина, където получават реална консултация, кои добавки наистина работят и си струват парите.

azoten buster Азотен бустер  любимата ми добавка

Напомпай с азотен бустер

Една от любимите ми категория добавки са Азотните бустери – изключително голям фен съм, не защото имат “козметичен ефект”, както повечето начинаещи си мислят. А напротив – един добър азотен бустер (пред-тренировъчен продукт) може напълно да промени тренировката ви и резулатите, които извличате от нея.

Доста често ми се налага да ползвам азотен бустер, поради няколко причини:

 • изключително напрегнато ежедневие
 • недостатъчно енергия и желание всеки ден за тренировка
 • умора
 • липса на мотивация понякога

С един добър азотен бустер, всички тези фактори могат да се променят и да направя една размазваща тренировка в залата. Това е причината, поради която почти винаги присъства пред-тренировъчен продукт в стаковете ми – независимо дали правя стак за маса, за изчистване или просто за поддържане на формата (както е към момента).

Използваните азотни бустери от мен са :

AEN PreSurge

AEN PreSurge Unleashed

AEN SteeEdge

All American EFX – Nytric EFX

Gaspari Nutrition Superpump 250

Gaspari Nutrition Plasmajet

EST NO Xtreme

EST Plasmatic

BSN No Xplode

BSN Nitrix

BSN No Xplode NT – доза

Pure Nutrition  Black Jack – дози

Purus Labs  Muscle Marinade  – мостри

USP Labs Jack3d

Nutrex HemoRage Black

Nutrabolics Hemorush

SCITEC Hot Blood

SCITEC Attack

SCITEC TestoPump

Scitec Big Bang

 

Напълно е възможно да съм изпуснал някой продукт. Предстоят да се ползват още много нови продукти, на които съм хвърлил око. Към момента гледам да си почине малко нервната система от бустерите, тъй като съм привикнал към стимулантите в тях и почти не ги усещам.

Съвет към употребяващите азотни бустери / пред-тренировъчни продукти : НЕ употребявайте повече от 2 месеца продукт от тази категория без почивка. На всеки 2 месеца трябва да има поне 1 месец почивка за да си почине нервната система и за да имат отново същият ефект добавките, както в началото.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

3 коментара

 1. Камен Димитров /

  Какво ще кажеш за Big Bang , смятам да го употребявам и да направя ‘цикъл’ с него + още различни продукти на Scitec за около 2 месеца. Какво ще кажеш за него ? За сега това ще ми е първия път ‘цикъл’ с азотен бустер, до сега само с мостри съм ги пробвал почти всичките, които и ти си пробвал. Просто не съм имал нужда от азотен бустер. Та какво ще кажеш за този Big Bang, единственото заради което го взимам е 50+ съставки в него :)
  По здрави !

 2. Александър Маринов /

  Big Bang http://www.fitneshrani.com/big-bang/ определено си струва. От марката Scitec това е най-силният им бустер. Зареден е със всичко – глутамин,няколко вида креатин, аминокиселини,bcaa и най-важното удря доста СИЛНО! Съветвам те да започнеш с 1/2 доза първият път. Дозата от него е огромна 33 грама АКТИВНИ съставки, обаче на етикета е объркано, като е посочено, че трябва да се приема 1 мерна лъжичка. Като отвориш и видиш колко малка е мерната лъжичка ти става ясно, че е объркан етикета. В действително дозата е точно 2 препълнени мерни лъжички – теглил съм ги с електронна везна.

 3. Камен Димитров /

  Мерси за мнението ти, значи няма да заложа на друг – ами точно на този Big Bang :) По здрави!

Коментирай