fitneshrani.com

Азотен оксид и Азотни бустери -ползите от тях

Азотния Оксид действа като енергиен бустер, гори мазнини, повишава мускулната маса, помага за възстановяането и ви напомпва.

Азотен Оксид (NO) е важна сигнална молекула, която действа в много тъкани за регулиране на разнообразнаnitric oxide pump Азотен оксид и Азотни бустери  ползите от тях гама от физиологични и клетъчни процеси. Ролята му за първи път е открита от няколко групи, които опитвали да идентифицират агента, който стимулирал релаксацията на кръвоносните съдове и регулиране на съдовия тонус. Този агент е наречен ендотелен релаксиращ фактор и първоначално бил смятан за протеин, както повечето сигнализиращи молекули. Открито било, обаче че този фактор бил Азотен Оксид – високореактивен газ.
Азотния Оксид е доказано, че играе важна роля в различни биологични процеси, включително невротрансмисия, имунната защита, регулиране на клетъчната смърт и подвижността на клетките.

Чудите се дали Азотният Оксид ще ви помогне?

Ето 6 причини, поради които трябва да опитате азотни бустери:

Азотния Оксид ви дава енергиен тласък

За да увеличите мускулната си маса трябва да тренирате усилено. Интензивните тренировки изискват изобилие от енергия, но се пак всички имаме дни, когато се чувстваме отпаднали, преди или по време на тренировките ни. Ако умората е проблем, Азотния Оксид може да ви помогне.

Азотния Оксид помага доставянето на кислород до работещите мускули.

Азотния Оксид ще ви помогне както в трудните серии, така и в тежките по-тежките тренировки. Азотния Оксид ви позволява да тренирате по-дълго и ви дава повече сила, и в този смисъл той се смеята за енергиен бустер.

Азотния Оксид помага за изгарянето на мазнини

Всички искат да държат мазнините си на минимум. Дали ще е просто сваляне на мазнините и запазване на мускулната маса, или увеличаване на мускулната маса с минимално увеличение на мазнините, вашият метаболизъм трябва да е колкото се може по-ускорен. Азотния Оксид ще ви помогне с битката срещу мазнините.
Освен, че ви дава енергия и ви позволява да тренирате по-дълго, Азотния Оксид също кара тялото ви да използва повече телесни мазнини за гориво. Изследване от Американското списане по ендокринология и метаболизъм октрива, че 9 човека използвали добавката L-аргинин (азотен бустер), имали повече глицерол и увеличена концентрация на неестерифицирани мастни киселини. Тези фактори индицират потенциала на Азотния Оксид за изгаряне на повече мазнини.

Азотния Оксид ви помага да се възстановите по-бързо

Доброто възстановяване е ключът към увеличаването на мускулна маса и максимизирането на кондицията в залата. Когато се стигне до възстановяването, ще ви трябва всичката помощ , която ще можете да намерите. Живота не винаги кооперира с нас – стресът и липсата на нормален сън може да повлияе на това колко бързо ще се възстановите след тренировка
Азотния Оксид повишава прилива на кислород в мускулите, позволявайки по-бързо възстанояване на мускулите. Клетките ви ще получат това, от което се нуждаят, когато им потрябва. Азотния бустер ще ви помогне за това да сте готови за следващата тренировка

Азотния Оксид ви напомпва!

Няма нищо по добро от чувството да сте напомпани, когато сте в залата. Изстрелвате серия след серия, взривявате мускулите си отвъд предела на умората в зоната за растеж. Но пък много пъти се случва, че е трудно да прецените дали групата мускули, които целите, са тренирани както трябва.
Азотния бустер ви напомпва! Азотния Оксид допринася за онемяващо мускулно напомпване , при което ви показва, че наистина тренирате мускулната група точно както трябва. Мускулите ви ще се чувстват пълни, набъбнали и готови за изригване, мотивирайки ви да тренирате по-усилено и по-дълго.

nitric oxide benefits Азотен оксид и Азотни бустери  ползите от тях

Кликнете на снимката за да разгледате богат избор от азотни продукти

Азотния Оксид ви помага да увеличите мускулната маса

Помислете за момент.. ако можете да тренирате по-дълго, по-усилено, с повече енергия и мотивация, какъв ще бъде резултата? Отговорът е очевиден – повече мускулна маса!
Азотния Бустер ще доведе до увеличаване на силата и мускулната маса (директно и индиректно). Това, че можете да тренирате по-дълго, по-усилено, с по-големи тежести ще доведе до по-бързо увеличаване на мускулната маса.

Извод

Продуктите съдържащи Азотен Оксид са едни от най-популярните добавки на индустрията за изграждането на мускули. Защо? Защото те работят, и то добре. Ако не сте опитвали Азотен Бустер преди, сега е момента! Препоръчително е да опитате няколко различни продукта за да видите кой от тях работи най-добре за вас.

Аз съм огромен фен на азотните бустери и като такъв съм ползвал над 14 различни пред-тренировъчни продукта (може би и повече). Безспорен лидер за мен си остава PreSurge Unleashed.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай