fitneshrani.com

Битката на азотните бустери No Xplode срещу Superpump 250

NO Xplode VS Superpump 250bsn no xplode2 300x180 Битката на азотните бустери No Xplode срещу Superpump 250

Има два продукта със сходни съставки, които са били обсъждани много много пъти. Тези продукти са двата азотни бустера – BSN No Xplode и Gaspari Nutrition Superpump 250.
Въпреки, че има изключително много прилики между двата продукта, също така има и някои разлики, на които е важно да се обърне внимание преди да се направи покупка.

 

NO Xplode съставки:

Главното „ядро” на съставките в NO Xplode и Superpump 250 е едно и също. И двата съдържат proprietary blend, който е бленда от азотни оксиди и подобни съставки. Обаче, ако се вгледаме по-близо върху съставките на NO Xplode ще открием, че съдържа няколко важни елемента като Магнезий и Калций, както и много важна бленда от креатин. Крайният резултат е , че от NO Xplode ще получавате допълнително „вливане” на важни съставки, които биха подобрили значително тренировките ви.

no xplodeHd325 Битката на азотните бустери No Xplode срещу Superpump 250

NO Xplode Резултати:

И двата продукта се продават като пред-тренировъчни. Всъщност No Xplode и Superpump250 имат една обща цел – да взривят вашите тренировки, давайки ви неумоверна сила, издръжливост и нечовешко напомпване. Те ще повишат вашият метаболизъм, повишат напомпването и васкуларизацията ви, ще ви дадат издръжливост и като цяло ще подпомагнат тренировките ви за да ви донесат максимална полза.

Въпреки това, си струва да се отблежи, че NO Xplode има няколко позитивни второстепенни характеристики, които го правят чудесен предтренировъчен суплемент.
В допъление на всичко, което прави, той също и ще повиши енергийните ви нива и ще ви позволи да тренирате по-дълго и по-тежко, както никога досега.

Също така ако се интересувате от двата продукта, ще отбележите, че цената им е една и съща. Да, но NO Xplode бие и тук Superpump 250 по броят на дозите. 50 срещу едва 40.

Вкусовете – са еднакви и идентични и за двата продукта.

Странични ефекти
При NO Xplode някои хора забелязват главоболие, но то е само при първите няколко приема. След това не се забелязват други странични ефекти.

Superpump 250 е известен също и като SuperDUMP 250 , заради разхлабващият ефект, който върви ръка за ръка с него. С други думи – бъдете сигурен, че имате наблизо тоалетна преди да пиете дозата си Superpump 250

За заключение може да кажем, че NO Xplode е ПО-ДОБРИЯТ Азотен Бустер от Superpump 250.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай