fitneshrani.com

BSN Nitrix

През последните години, рязко нараства  популярността на фитнес  добавките, насочени към подобряване производителността, повишаване на силата и мускулния растеж. Една  особено ефективна добавка е Nitrix  на BSN. Този продукт  е насочена към силовите атлети, а ето и ползите които могат да извлекат от него:

Повишена мускулна маса

Една от основните съставки в  Nitrix е креатинът. Той  е естествена съставка, която  се среща в много меса, но  изследванията показват, че допълнителният прием  на креатин, може да има ползи от гледна точка на развитието на мускулите и силата. Доказано е чрез многобройни изследвания, че креатина съдейства за увеличаване на мускулната маса и сила.

nitrix 2 BSN Nitrix

Увеличаване на  мускулната издръжливост

Nitrix е съдържа в своята формула  L-цитрулин. Тази съставка е аминокиселина, което означава, че взема активно участие  в развитието и растежа на мускулите, но най – вече спомага за увеличаване на   мускулната издръжливост. Това означава, че Вие ​​ще бъдете в състояние да тренирате  за по-дълъг период от време, без да чувствате умора. Едно проучване доказва, че цитрулина може да повиши  броя на повторенията, което ще направи тренировката наистина ефективна и резултатна.

Повишаване  нивата  на растежния  хормон

Както показва името, растежния  хормон е много важен фактор в развитието на мускулите. Този хормон подпомага изграждането на мускулите и стимулира възпроизводството на клетките. Способността на Nitrix  да стимулира по-високи нива на хормона на растежа в тялото, се дължи на включването на аминокиселината аргинин.Само няколко  седмици  са достатъчни на аргинина, за да увеличи значително нивата на растежния хормон в тялото Ви.

Купи NITRIX на най-ниска цена тук http://www.fitneshrani.com/nitrix-360/

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай