fitneshrani.com

Cellmass 2.0

Какво е CellMass 2.0?

CellMass 2.0 на  BSN  е една от  най-съвременните и революционни следтренировъчни добавки, предназначена за атлетите които се стремят към пълно възстановяване и максимален мускулен растеж. След интензивна тренировка, мускулите са в състояние на повишен стрес и трябва да бъдат върнати в анаболно състояние, за да се възстановят,  и за да се “ремонтира“  увредената мускулна  тъкан. Единствено нова е пътя, който води към повишена мускулна сила и интензивно мускулно изграждане. В това отношение, CellMass 2.0  е най – добрият избор който можете да направите, особено ако искате най – доброто за себе си.

cellmass2 banner top Cellmass 2.0

Какво съдържа CellMass 2.0?

За да постигне всичко това,  CellMass 2.0 е напълно преработена формула, създадена за да  доставя четири  форми на креатин, както и глутамин, таурин и хидролизиран суроватъчен протеин, предназначени за захранване на “изцедените“ след тренировката мускули. Този продукт е необходим на   уморените мускули, за да попречи на разграждането на мускулната тъкан, и за да даде  начален тласък на процеса на възстановяване след тренировка.

Използването на различни видове креатин в  CellMass 2.0, е един от най-добрите начини за осигуряване на неговата ефективност. Например, някои видове креатин се абсорбират  по-бавно, така че техните ефекти продължават по-дълго. Други пък се  абсорбират  бързо, така че ефектите им са по – краткотрайни. Глутамина в този продукт  е популярна съставка в спортните  добавки, тъй като предотвратява катаболизма  на мускулите. Изграждането на мускули отнема време и усилия, и никак не е приятно да отидат на вятъра. Това отнема време за изграждане на мускули и така че не искам да го загубя.  Глутаминът работи, за да  съхрани мускулната сила и обем.

В заключение

CellMass 2.0 насърчава по-бързо и по-ефективно мускулно възстановяване, бори мускулната  умора и предпазва от мускулно разпадане. Продукта спомага за  повишаване на мускулната сила, издръжливост и цялостното представяне. Напълно възстановени  от интензивна тренировка, спортистите са по-добре подготвени за  следващия ден. CellMass 2.0 е за всеки, който иска да си гарантира, че  тренировките му  няма да са напразни, а мускулите които е постигнал ще са съхранени.

Начин на употреба: Като хранителна добавка смесете 1 мерителна лъжичка с 200-300 мл. студена вода или любимата Ви напитка,приемайте два пъти на ден.За най-добри рeзултати приемайте незабавно след тренировка.

Може да закупите продукта тук http://www.fitneshrani.com/bsn-cellmass-2-0-new-formula/

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай