fitneshrani.com

Добавки с ябълков оцет – ползи

Ябълковият оцет е бил използван като храна и лекарство в продължение на векове. Той е напълно натурален продукт, който се получава след процеса на ферментация на ябълковия. Дори и под формата на хранителна добавка, съединението запазва пълната хранителна стойност на ябълките, плюс обогатяване с допълнителни киселини и ензими, получени по време на ферментацията.

108350296 Добавки с ябълков оцет – ползи

Ползи от ябълков оцет като хранителна добавка

Възпаления

Добавките с ябълков оцет обикновено се срещат под формата на капсули, за по-лесен прием. Има десетки вещества в ябълковия оцет, включително минерали, микроелементи, витамини, ензими и аминокиселини, които поддържат тялото. Тези вещества са особено важни за ставите и мускулите, тъй като регулират съдържанието на вода в клетките, за да се намали задържане на вода и да се съдейства за правилно кръвообращение. Това е от полза за хората, които страдат от артрит, тъй като ябълковият оцет предотвратява възпалението на ставите, причинени от натрупването на токсични отпадъци в тъканите.

Лошо храносмилане

Добавките с ябълков оцет могат да бъдат взети за предотвратяване и облекчаване на синдром на хроничен киселинен рефлукс и киселини. Стомашните проблеми обикновено са причинени от нездравословен начин на хранене, получавайки се натрупване на токсини и вредни киселини. Приема на добавки с ябълков оцет всекидневно преди или след хранене помага за храносмилането и предотвратява появата на киселини.

natures klb6 Добавки с ябълков оцет – ползи

Кликнете на снимката за да купите Ябълков оцет

Кръвно налягане

Добавките с ябълков оцет имат положителен ефект върху кръвното налягане. Той ефективно окислява кръвта, което я прави по-разредена и позволява на сърцето да работи по-малко за да изпомпва кръвта. Разреждайки кръвта се намалява свиването на кръвоносните съдове, което намалява кръвното налягане. Добавките с ябълков оцет обикновено съдържат важни витамини, минерали и хранителни вещества, които са ефективни за намаляване на кръвното налягане, включително пектин, витамин А, витамин С, витамин В1, калций, калий и желязо, между другото.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай