fitneshrani.com

Hot Blood 2.0

Бодибилдърите непрекъснато търсят начин да подобрят своите тренировки, за да могат да постигнат максимален мускулен растеж.  В търсене на перфектната спортна добавка, ние Ви предлагаме да опитате Hot Blood на  Scitec Nutrition. Това е един иновативен предтренировъчен азотен бустер и енергетик,  предназначени за активните  хора, занимаващи се  с  културизъм и фитнес. Hot Blood се отличава с богата и уникална формула, включва различни съставки,  както например  азотен оксид  за мускулно напомпване, компоненти за  повишаване на енергията, както и такива подобряващи представянето в залата. Hot Blood  има комплексно въздействие върху организма, като помага да се облекчи интензивността  на тренировката, за да се  постигнат  по-добри резултати.

hot blood 1 Hot Blood 2.0

Какво да очаквате от приема на  Hot Blood?

  • Повишаване на енергийните нива на организма
  • Разкъсващо мускулно напомпване
  • Подобряване на кръвообръщението
  • Оптимално снабдяване на мускулите с полезни вещества
  • Увеличаване на силата и издържливостта
  • Повече концентрация и фокус по време на тренировката
  • Повишаване нивата на азотния оксид

Hot Blood съдържа всички по – известни и доказали ефективността си съставки в света на бодибилдинга. Първо ще споменем така популярния креатин, с тази разлика че формулата на Hot Blood съдържа няколко креатинови формули, като например три-креатин оротат и три-креатин малат, които са предназначени за увеличаване на ATP в тялото.Продукта съдържа  бета аланин и таурин. Бета аланина  може да увеличи карнозина  в мускулите, така че образуването на  млечна киселина по време на тренировката се неутрализира. Таурина пък и насърчава умствената концентрация.

 

Hot Blood  съдържа три различни форми на аргинин, които ще направят много повече от традиционния   аргинин HCL. Те ще повишат нивата на азотния оксид, за постигане на експлозивно напомпване. Освен това,  Hot Blood съдържа цитрулин малат, която  повишава  ефективността на аргинина и работи заедно с него в синхрон. Продукта е обогатен и с някои други съставки като кофеин, N-ацетилцистеин, екстракт от зелен чай, ниацин, алфа липоева киселина,  екстракт от гроздови семена, калий, магнезий, и много други.

Начин на употреба: Смесете една лъжичка с 300-500 мл студена вода. Приемайте 30-45 минути преди тренировка на празен стомах.

Hot Blood се предлага, както на капсули така и в разфасовка от 300  и 820 гр. Може да ги откриете в магазин FitnesHrani.com

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (2 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай