fitneshrani.com

Хранителни добавки за отслабване

Отслабването е една от целите, които хората си поставят най – често,  независимо дали желаят да изглеждат  добре на плажа, или просто искат да подобрят здравословното си състояние. Редуцирането на излишните телесни мазнини  може да подобри  емоционалното Ви състояние, а причината за това е много проста – когато изглеждате добре, вашето самочувствие се повишава, а от там увереността и мотивираността Ви. До тук добре, но отслабването може да е дълъг и труден процес, на моменти обезсърчаващ и отчайващ.

hranitelni dobavki za otslabvane Хранителни добавки за отслабване

Много по – лесно и бързо е отслабването, когато е придружено с приема на подходяща хранителна добавка. Със сигурност повечето хора се затрудняват да направят избор, и се колебаят, защото пазара е буквално залят от хранителни добавки за отслабване. Все пак, има няколко вида такива продукти, които са доказали ефективността си в областта на отслабването. По – надолу ще Ви запознаем с тях, а Вие можете сами да прецените коя от тях е подходяща за Вас.

Популярни хранителни добавки за отслабване

Л-карнитин

Това е една популярна и изпитана добавка. Всъщност, л-карнитина е аминокиселина, чиято роля е да  пренася мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана, за да достигнат митохондриите. Мастните киселини преминават трудно през въпросната мембрана, но л-карнитина улеснява този процес. Това става, като молекула на мазнината се свърже с молекула на L-карнитина. Достигайки по този начин до митохондриите, мазнините се изгарят  за енергия, нужна на тялото.След като молекулата мазнина бъде  изгорена, от нея се получават отпадъчни продукти. Тогава карнитинът се свързва с тях и ги прекарва обратно през клетъчната стена на клетката.Така действието на L-карнитина е двойно – вкарва мазнината в клетката и извежда ненужните продукти.

Зелен чай

Вещества в зеления чай, например  тианина, могат  да повишат  вашия метаболизъм, а едновременно с това да  потиснат  апетита. Въпреки, че пиенето на зелен чай не може да ви помогне със загуба на тегло от само себе си, има някои доказателства, че може да подкрепи вашите усилия значинелно!Зеленият чай съдържа клас антиоксиданти, известни като катехини, които, наред с други ефекти, увеличават  изгарянето на мазнините. Разбира се, за да постигнете желания ефект, добавките със зелен чай няма да са достатъчни – ще трябва да намалите и калорийния прием!

Гарциния камбоджа

На пазара можете да откриете доста хранителни добавки на основата на това растение. Използват се плодовете му, а продуктите с гарциния камбоджа имат свойството да потискат и намаляват апетита, като заедно с това засилват метаболизма.  Този процес Ви помага да приемате повече калории, заради чувството за ситост. А засиления  метаболизъм спомага по – бързото изгаряне на излишните мазнини.

Кафяви водорасли

Едни от най – ефективните  продукти за отслабване съдържат в себе си екстракт от кафяво водорасло, защото този екстракт потиска чувството на  глад, като  по-този начин по един естествен и безопасен начин, Вие намалявате излишните мазнини.

Фетбърнъри

Фетбърнърите,  са може би най-популярните   добавки загуба на килограми  на пазара. Тези продукти обикновено комбинират различни съставки, които имат способността да  увеличават  термогенезата (повишена телесна топлина), да стимулират  изгарянето на мазнините, и да блокират съхраняването на  въглехидратите под формата на излишни мазнини. Фетбърнърите  са висококачествени  продукти, които  гарантират загуба на мазнини, независимо  от начина Ви на живот или тип тяло. Повечето, ако не всички от тях,  съдържат кофеин или друг стимулант, който  увеличаване не само изгарянето на мазнините, но и метаболизма Ви.

 

Огромно разнообразие от хранителни добавки за отслабване ще откриете в магазин FitnesHrani.com

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай