fitneshrani.com

Хранителни добавки за релеф

Какво означава “релефни мускули“ и как може да се постигне

Всеки бодибилдър желае да постигне   добър мускулен релеф и обем. Това означава  здрави, изчистени и добре изглеждащи мускули. Релефните  мускули без съмнение  изглеждат добре, но са и отличен  съюзник в битката с мазнините. Те са много активна тъкан, поради което водят до изгаряне на много калории. За да се постигнат релефни мускули обаче, тялото трябва да се изчисти от излишните мазнини – поради простата причина, че тези мазнини покриват мускулите които вече сте постигнали, но остават скрити.

hranitelni dobavki za relef Хранителни добавки за релеф

хранителни добавки за релеф

Много бодибилдъри смятат, че трябва да  премахнат  колкото се може повече от водата в тялото си, за да постигнат максимален мускулен релеф.  Много от тях дори прибягват до диуретици, което не само че не е необходимо, но може да бъде и опасно.Водата в тялото Ви е повече от всичко друго.Самите мускули, също  са преди всичко вода. Мазнината, от друга страна, почти няма вода. Така че да се изпомпа водата по грешен начин, просто означава мускулите да изглеждат сухи. Има хранителни добавки, които ще Ви помогнат да постигнете релеф, без това да е опасно за Вас, и сега ще Ви запознаем с тях.

Аминокиселини с разклонена верига ВСАА

Това са есенциалните аминокиселини левцин, изолвуцин и валин, свързани в разклонена верига. Аминокиселините са   храна за мускулите по време и след тренировките. Както знаете, аминокиселините спомагат за възстановяването и стимулират имунната система. Но те са също много важен фактор, за постигането на чисти и релефни мускули. Това е така, защото аминокиселините  изчистват  мастните отлагания и дори най-упоритите и коварни от тях Изводът е, че приемът на повече протеин променя композицията на тялото в полза на чистата мускулна маса, изчиствайки мастните отлагания.

Л-карнитин

Във фаза за постигане на релеф, винаги  вземайте л-карнитин. Това е перфектната добавка, когато става дума за топене на излишни мазнини и правене на релеф. И колкото повече са изследванията, толкова повече са доказателствата за това, как той променя съотношението между мускулите и  мазнините,  в полза на мускулите.  Л-Карнитин е отлично решение за тези от Вас, които мече са на етап, в който трябва да  ичистят  подкожните мазнини, за да подчертаят релефа на своите мускули. Л-карнитина   транспортира  дълговерижните мастните киселини до митохондриите в клетките, където  биват окислявани и изгаряни за енергия. Това спомага за изчистването  на мазнините  в цялото тяло.

Фет бърнъри

Телесните мазнини, които имате под кожата си се съхраняват в мастни клетки. За да премахнете мазнините, трябва да направите тези клетки колкото се може по-малки. За да постигнете това Вие трябва да освободите мазнините от клетките, а това може да стане също с добавките наречени фет бърнари. Те загряват тялото, което води до топене на мазнините. Една от най – често използваните съставки във фет бърнърите е кофеина.

Кофеинът стимулира топенето на мазнините. Увеличавайки нивото на кръвната захар и освобождаването на свободните мастни киселини от клетките, кофеина повишава и  увеличава и енергията. Напоследък, в състава на някои фет бърнъри, можете да срещнете и билката йохимбин. Той също може да Ви помогне да постигнете релеф, тъй като  подпомага загубата на мазнини. Йохимбина значително увеличава  количеството на мазнините, които се освобождават от мастните клетки, подобно на кофеина, но  чрез различни механизми.

Всички видове хранителни добавки за релеф може да откриете в магазин FitnesHrani.com

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай