fitneshrani.com

Какво е Animal Pak?

 

Animal Pak е продукт, който помага за  мускулната маса, силата и  производителността. Няма по-добър мултивитаминен продукт за по-интензивни тренировки и възстановяване.

Animal Pak  съдържа  витамини, минерали, аминокиселини (както и ВСАА), антиоксиданти, електролити, оптимизатори, храносмилателни ензими и есенциални мазнини (EFAs). Това е един уникален продукт, с който може да изградите изцяло нова хранителна структура.

animal pak AD 4 fight bg Какво е Animal Pak?

Animal Pak

Когато става дума  за  нашите мускули, Animal Pak осигурява правилната комбинация и мега-дози на всички полезни неща, от които се нуждаете. Тези мощни фармакологични средства и катализатори могат да окажат значително ергогенни / анаболни ефекти, както и всички необходими химични реакции, които постигат  изграждане на мускулите.

Само Animal Pak има всичко,  от което  спортистите се нуждаят. Плюс това е толкова удобно, че можете да съберете едно пакетче дори и в  джоба

 

 Кога може да се приема Animal Pak?

animal pak Какво е Animal Pak?

 Animal Pak е най-добре да се приема всеки ден. Особено когато сте на диета.
В определен момент след дълга диета, тялото ще спре да функционира на оптимално ниво поради отслабен имунитет и намаляване на производството на хормон. С други думи, достигането на плато.

Нашите тела са толкова чувствителни, че ако дори един основен хранителен елемент  липсва от диетата, тялото може да затвори анаболните пътища, необходими за изграждане на мускулите, така че то може да поддържа по-критични метаболни процеси.

  Хранителни Пропуски

Например, много продукти за изграждане на мускулите (например, азотен оксид бустери и тестостерон бустери) разчитат на ензими и други субстрати в организма, за да ги “активирате”. Това важи особено за случая, когато използвате Animal  Stak ,Animal Cuts или някоя от другите по-специализирани продти от Animal серията. Можете да използвате Stak , за да засилите тестостерона или Animal Cuts, за да изгорите мазнините. Те са стават още по-ефективни, когато са комбинирани с Animal  Pak.

Това ни води до въпроса дали има или не е необходимо да се вземат 2 пакетчета от Animal Pak дневно, както пише на упътването. Това е вероятно един от най-честите въпроси, които получавам.

Като цяло, един пакет ще ви  свърши работа, за повечето трениращи. Ако приемате един път Pak, трябва да е  със  закуската, когато мускулите ви са гладни за хранителни вещества.

Animal Pak от друга страна, е основен пакет от хранителни вещества, който може да бъде  взет заедно с някои от вашите големи хранения – с пред-тренировъчното хранене или след тренировка. Храната помага в усвояването на хранителните вещества,  така че винаги приемайте  с храната

Ако сте елитен културист или състезател, може да приемате до 2 опаковки на ден и така може да направите голяма разлика в представянето си и възстановяването.

Ако ги приемате два пъти дневно, трябва да има 6-8 часа  между отделните приеми, позволяващо максимална абсорбция. Включването на Animal Pak в хранителния режим ще дъде дълбок ефект, който се забелязва почти веднага.

Има ли странични ефекти Animal Pak?

Когато приемате витамини, минерали и мощни хранителни вещества за изграждане на мускулите,също може да има някои безвредни странични ефекти, като ярко жълта урина.

Когато забележите промяна в цвета на урината, няма нужда да се притеснявате, всичко е нормално. Урината се оцветява от допълнителните витамини от B групата. B витамините се наричат ​​енергийни витамини, защото те са необходими за производството на енергия. Те са витамини на растежа, от решаващо значение за анаболизма. Така че, ако  вашата урина се оцветява, Animal Pak работи и вашите хранителни резервоари са пълни.

 

Ако искате да бъдете по-големи, по-силни, по-възстановени, да имате повече енергия, подобряване на хормоналното развитие, по-силна имунна функция, оптимално възстановяване и по-ефективно използване  на суплементите, тогава приемайте Animal Pak.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай