fitneshrani.com

Lean Xtreme

Стресът се оказва наистина отрицателен фактор в живота на всеки от Вас. Той причинява болести, но за спортистите е истинска пречка, защото унищожава шансовете за  отслабване, за  качване на  мускули, и изобщо да постигане на спортните  цели. Причината за това е, че стресът предизвиква покачване на нивата на кортизола – хормон, който увеличава   излишните мазнини, пречи на поддържането на мускулите, и обърква функциите на щитовидната жлеза. Спокойно – това че сте под стрес не означава че няма да успеете да изглеждате перфектно. Ако имате на ваша страна силен помощник какъвто е продукта Lean Xtreme, красивото тяло е напълно постижимо.

driven sports lean extreme Lean Xtreme

Кликнете на снимката за да купите Lean Xtreme на ТОП цена!

Какво прави за Вас Lean Xtreme на Driven Sports?

  • Максимално изгаряне на мазнините
  • Понижаване нивата на кортизол
  • Оптимално тонизиране на мускулите
  • Повишаване функциите на имунната система

Lean Xtreme е най-добрият нестимулиращ продукт за изгаряне на мазнини,  който е създаван някога, защото използва няколко начина за засилване  загубата на мазнини. Този продукт   използва 7-OH, фосфатидилсерин и 5-AT, които намаляват нивата на  кортизола, подпомагат функциите  на щитовидната жлеза, и поддържат  по-ниски нива на стрес. Lean Xtreme  включва в състава си  Forskolin –  стара традиционна билка, която  стимулира изгарянето на мазнини, като заедно с това поддържа оптимални нива на тестостерона – това е безценна помощ  за поддържане на  мускулната маса по време на диета. Продукта включва и билката Salvia, която не само помага за изгарянето на мазнините, но има и силни антиоксидантни свойства.

 Lean Xtreme се отличава с  високо съдържание екстракт от зелен чай (EGCG). EGCG има широк спектър от ползи за здравето, включително невероятната  способност да  поддържа и стимулира  функцията на имунната система, както и да засилва изгарянето на мазнини! Lean Xtreme използва иновативната технология  Extended Release Technology, чрез която се  осигурява последователно освобождаване на съставките. По този начин, продукта ще Ви осигури  постоянен контрол на кортизола и загубата  на мазнини.

Начин на употреба: Една капсула от 2 до 4 пъти дневно. За най – добри резултати, изпийте първата доза непосредствено след ставане, а втората 4 часа по – късно.

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай