fitneshrani.com

Лецитин

Има няколко основни принципа на доброто здраве: правилно и балансирано хранене, ежедневно оптимално физическо натоварване и позитивно настроение. Да си набавите  всички необходими елементи от хранителните продукти, практически е нереално. Ето защо, опитайте изцяло натуралната добавка Лецитин, която:

  • Не съдържа ГМО
  • Осигурява Ви 1,200 милиграма лецитин във всяка капсула
  • Грижи се практически за всички системи и органи в тялото Ви
  • Подобрява умствената Ви дейност

Лецитинът е едно наистина уникално  вещество, за което обаче  в действителност  хората не знаят много. Обикновено, вашият организъм го  получава в много по-малка степен от необходимото му количество. Като причината  за това се явяват  ниското качество на хранителните продукти които консумирате, както и лошият   начин на живот и лошите хранителни навици. Недостигът на лецитин в организма, обикновено причинява отслабване на паметта и безсъние, а също и други здравословни проблеми.

 Лецитин

Най – важните съставки на лецитина са холин и инозитол. Това са  субстанции, които изгарят мазнините и предотвратяват мастната дегенерация на черния дроб.Лецитинът оказва благотворно влияние  на всички системи в организма. Той значително  ускорява окислителните процеси,  разгражда бързо  мазнините. Освен това  спомага за извеждане на токсините и предпазва от натрупване на холестерол по стените на артериите. По този начин предпазва и подобрява работата на мозъка и сърдечно-съдовата система. Лецитина отговаря за правилното   усвояване  на витамините А, D, Е, К, повишава съпротивителните сили на организма, стимулира образуването на еритроцити и хемоглобин.

Лецитинът е чудесно решение  за хората, които са  чувствителни към промените във времето. Той поддържа косата красива и здрава, намалява косопада, а също така предпазва от кожни възпаления. Лецитинът подобрява паметта и има добро седативно действие и стимулира мозъчната активност. Добро решение е при загуба на апетита. За никого не е тайна, че здравето и красотата вървят ръка за ръка. Лецитин е продукт, който ще Ви помогне да сте не само здрави, но и красиви.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, вземете една софтгел капсула три пъти на ден с вода.

Лецитин може да закупите тук - http://www.fitneshrani.com/now-lecithin-200-drazheta/

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай