fitneshrani.com

Магарешки бодил ( Milk Thistle )

1. Какво е Магарешки бодил и от къде идва?

Магарешки бодил [Milk Thistle] е билка, която е била използвана в продължение на хиляди години за лечение на различни заболявания и страдания. Билката е  високо растение, което има плодове и произлиза от  Средиземно море.

2. Какво прави Магарешки бодил и какви научни изследвания дават доказателства в подкрепа на това?

Magbodil 2 Магарешки бодил ( Milk Thistle )

магарешки бодил

Магарешки бодил е бил използван почти изцяло, за да   подобри   функцията на черния дроб. Това е един много мощен антиоксидант  и като такъв  помага за премахване на токсичните  елементи от тялото. Когато черният дроб е увреден от консумация на алкохол, използване на стероиди, замърсители или поради друга причина,  Магарешкият бодил помага на черния дроб да генерира нови клетки тъй като е най-универсалният чернодробен протектор.

Тази билка  може  да бъде  полезна  за намаляване на риска от развитие на камъни в жлъчката.

 

3. Кой има нужда от Магарешки бодил и какви са някои от симптомите на дефицит?

Всеки може да се възползва от Milk Thistle. Има много благоприятен ефект върху хора с проблеми като: хепатит С и проблеми с черния дроб.Хора, които желаят да се снабдят с  мощен антиоксидант  и спортисти, които искат да подобрят спортните постижения и общото здравословно състояние.

За подобряване на здравословния начин на живот, изцяло може да разчитате на тази билка.Тя премахва  токсичните  вещества и вредните  оксиданти  в  тялото.
Атлети, спортисти  и културисти, могат да се възползват от  мощните сили на магарешкият бодил. Атлетите, обикновено използват много хранителни добавки по едно и също време, с цел да се даде тласък на показателите. Използването на редица добавки по едно и също време може да доведе до синергизъм и това да провокира стрес върху черния дроб.

След цикъл на анаболни стероиди, про-хормони  или просто за профилактика на черния дроб, спортистите могат да си набавят Магарешки бодил. По този начин се дава възможност на организма да си почине и черният дроб да фукционира правилно.

  Колко трябва да се приема? Има ли някакви странични ефекти?

Странични ефекти, резултат от предозиране може да включват: гадене, болки в стомаха, повръщане, диария и главоболие. За да се избегнат тези усложнения се препоръчва  да се  спазват предписанията  през цялото време.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай