fitneshrani.com

Optimum Serious Mass

Кой не е чувал за Optimum Serious Mass?

Абсолютно чудовищен гейнър за покачване на  тегло и мускулна маса, гейнър с потенциално най-калорийната формула, която  индустрията за хранителните добавки някога е виждала! Дали Optimum Nutrition Serious Mass е гейнър като никой друг, или е просто ненужна смес от калории, които бихте могли да си набавите с едно посещение до “Макдоналдс”?! Нека разберем истината по-долу.

Serious Mass е съвсем буквално, сериозно пълен с калории. Тази формула ще зареди тялото Ви с огромна доза от 1250 калории на порция. За повечето от вас, това е напълно достатъчно, което да добавите към  диетата и да започнете бързо да покачвате мускулна маса.Дори и да приемате продукта само  в тренировъчни дни, а именно четири пъти в седмицата, Serious Mass ще ви предостави огромна доза калории със сигурност достатъчни, за да започнете опаковането на мускулната маса по себе си.

Serious Mass Optimum Nutrition Optimum Serious Mass

Самата формула, обаче, не е идеална за хората с по-бавен метаболизъм. Продукта е създаден за хардегйнърите, за тези от Вас, които колкото и да ядат не могат да покачат килограми, тези с  по-бърз метаболизъм или просто ако търсите бързо решение на проблемите с една чудовищна порция калории от Serious Mass.

Serious Mass съдържа невероятните двеста петдесет и два грама въглехидрати на доза, които ако се загледате в етикета ще видите, че те са извлечени от малтодекстрин. Протеина в Seriouss Mass е комбинация от суроватъчен протеин концентрат, калциев казеинат и яйчен албумин –   достатъчно ефективна протеинова матрица, за да свърши добра работа. Съдържанието на фибри е сравнително скромно за тези калории – едва 4 грама, хубавото е че и мазнините са малко.

Serious Mass ви снабдява с всички инструменти, които са ви нужни за да качвате мускулна маса  и развиете физиката, която винаги сте искали. Всяка доза от Serious Mass съдържа 1250 сериозни калории, получени главно от протеини, сложни въглехидрати и високо съчетание на висококачествен протеин, състоящ се от суроватъчен протеин концентрат, калциев казеинат, и яйчен албумин.

Креатин Монохидрат, Глутамин, Холин и инозитол са добавени, за да се оптимизира ефекта след всяка тренировка, докато пълната доза от витамини и минерали снабдява тялото с нужните ви хранителни вещества.

Optimum Serious Mass съдържа прилична комбинация от витамини и минерали, вкусен е и за огромната доза калории – се усвоява доста добре. Като цяло, този продукт ще бъде предназначен за тези, които наистина сериозно удрят по масата и избират най-бързия маршрут. Serious Mass ще работи перфектно за тези, които търсят бързо решение, но за по-напредналите и по-склонните към омазняване от вас бих препоръчал друг гейнър. Ако имате и висок разход на енергия и тренирате сериозно, този продукт би могъл да бъде много ефективен за вас.

serios mass Optimum Serious Mass

Кликнете на снимката за да купите Serious Mass на най-добра цена

Как да приемаме Serious Mass за оптимален ефект?

Дневната доза е 334 грама, което е две мерни лъжици. Най-добре да приемате дневната доза на два пъти – 1 мерна лъжица между храненията и 1 мерна лъжица веднага след тренировка. Важно е всеки ден да се приема дозата от 334 грама ( две мерни лъжици ). Голямата опаковка от Serious Mass, която е 5450 гр. ще ви стигне за 16 дни. Най-важното е да НЕ ПЕСТИТЕ от употребата и да не пропускате прием, само тогава резултати ще са оптимални.

Ако сте използвали Serious Mass ще се радвам да споделите в коментарите по-долу. smile Optimum Serious Mass

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай