fitneshrani.com

Полезните ефекти от минералът Хром като хранителна добавка

Много хора си задават въпроса “Какво ме кара да пълнея и защо не мога да отслабна?“ Малко от тях знаят, че всъщност инсулина може да е главния виновник за това. След като нивото на инсулина в кръвта достигне определено ниво, тялото започва съхраняване на мазнини, вместо да ги гори. Въпреки че този процес е нормален, съвременния човек консумира храни  с високо съдържание на мазнини, високо съдържание на захар, и силно обработени. Те причиняват  непрекъснато и често покачване нивата на инсулина, което води до трупане на излишни  мазнини. Хромът е минерал, който подобрява действието на инсулина в организма. Инсулинът  по същество контролира  загубата  на мазнини, което прави хрома чудесно средство за отслабване. Можете да се уверите в това, чрез прием на Хром като хранителна добавк.

chrom mineral Полезните ефекти от минералът Хром като хранителна добавка

Защо да приемате добавката Хром?

  • Подобрява действието на инсулина
  • Регулира и забързва метаболизма
  • Намалява значително апетита
  • Редуцира дори  упоритите мазнини
  • Помага за постигане на желания елегантен силует

Хромът е жизненоважен минерал, отговорен за контрола на телесното тегло и обмяната на веществата. Проучванията показват, че той  може да Ви помогне да редуцирате излишните  мазнини, като същевременно помага на  тялото Ви по-ефективно да  понижава  кръвната захар. Дефицитът  на хром, който е характерен при почти 90% от хората с наднормено тегло,  причинява  повишаване нивата на инсулин, който се освобождава в отговор на високите  нива на кръвната захар. Панкреаса, който  получава “сигналите“ за висока кръвна захар, започва  отделя повече инсулин, за да се увеличи усвояването на глюкозата. Повече инсулин означава повече мазнини за съхранение, което се равнява на трудно загуба на тегло.За да станат  нещата по-лоши, консумацията на храни с  високо съдържание на захар, причиняват  отделянето на хром в урината.

Chela Chrom ще Ви осигури допълнително количество хром, който  засяга правилното функциониране на инсулина. Този минерал  помага за регулиране на метаболизма на глюкозата и нивата на инсулина, благодарение на което, хромът  ще Ви помогне да постигнете  тънък, добре оформен силует. Хромът увеличава чувствителността към инсулин, а също така  ограничава влиянието на рецепторите  на глада в  мозъка, което от своя страна води до намаляване на приема на храна, и намаляване на теглото по естествен начин. Минерала хром  е особено ефективен  за намаляване на апетита за  захар. Хром  е диетична хранителна  добавка, която съдържа най-безопасният и най-лесно усвоимият  източник на органичен хром, под формата на аминокиселина хелат Албион.

Хром може да закупите от магазин www. FitnesHrani.com

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно след хранене

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай