fitneshrani.com

С какво е полезен суплемента MSM

Метилсулфонилметан, или съкратено  MSM е  вещество, което естествено се намира в тялото Ви. MSM може да си доставите от различни  хранителни източници, включително плодове и зеленчуци, люцерна, риба, зърнени храни, някои видове водорасли, мляко, чай и кафе. Често се налага обаче, допълнителния прием на MSM под формата на хранителни добавки. Благодарение на сярата, която  естествено се  съдържа в MSМ , веществото  помага за детоксикация на тежки метали и спомага за функцията на черния дроб.

msm С какво е полезен суплемента MSM

MSМ и  възпалителните  заболявания

Изследванията доказват,че добавките с  MSМ  подпомагат за лечението на хронична болка и различни  възпалителни заболявания, включително ревматоиден артрит, остеопороза, бурсит, тендосиновит, тендинит и възпаление на очите. MSM е може би най-често  използваната добавка  за лечение на остеоартрит. Няколко проучвания са установили, че MSМ може да облекчи  болката  и подуването, и  да подобри ставната функция.

MSM  за алергии

MSМ помага за намаляване на хистамина  в тялото Ви. Той  е възпалително вещество отговорна за много от  алергичните  симптоми. Ето защо,  MSМ се препоръчва т много лекари,  за лечение на алергии. 

Допълнителни приложения

Хората използват  MSМ за подпомагане на лечението на мускулни спазми и болки, астма, депресия, склеродермия, съединителна тъкан, стрии, косопад, бръчки, пародонтоза, стомашно-чревни смущения, хроничен запек, интерстициален цистит, стомашна хиперкиселинност, язви, дивертикулоза, предменструален синдром , слабо кръвообращение, хипертония и повишен холестерол в серума. В допълнение, MSM се използва за  предпазване  от слънчево изгаряне, и  за насърчаване на зарастване на раните.

Купи изгодно MSM тук http://www.fitneshrani.com/haya-msm-500-mg-180-kapsuli/

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай