fitneshrani.com

Syntha 6

Ако ви се иска да  качите чиста  мускулна маса, както и да направите тялото си по – силно и издържливо, трябва да опитате Syntha 6 на  BSN. Той е протеин на прах с чудесен вкус, който ще Ви осигури голямо количество  протеин и аминокиселини.  Висококачественя  протеин е  това, от което тялото Ви се нуждае за създаване на мускули, а Syntha 6 може да Ви го осигури.

BSN Syntha6 Header Syntha 6

Защо точно протеина Syntha 6?

Много хора се оплакват от вкуса на протеините на прах които консумират. Въпреки че те са добри за Вас, вкуса им е ужасен,  поради което много хора не ги използват достатъчно дълго, за да видят  резултатите. Това е  което прави  Syntha 6 толкова различен – вкусът му  е невероятен, което ще Ви помогне  по-лесно да се придържате към диетата си, и да постигнете тялото  което винаги сте искали. Може да  използвате  Syntha 6 и като заместител на хранене, за да поддържате  здравословно тегло.

Как действа Syntha 6?

Syntha 6  съдържа суроватъчен протеин, калций, млечен протеин,  както и много витамини и минерали, които ще помогнат на тялото Ви да стане по-силно и мускулесто.  Syntha-6 разполага с всички необходими съставки,  за повишаване нивото на енергия, издръжливост, устойчивост, и  притежава способността  за намаляване на умствената и физическа умора, която се проявява при вашите по-натоварени дни. Syntha-6 е един вид многофункционална протеинова матрица, която има различни видове протеини смесени с други елементи.

Можете да регулирате количеството течност, която добавяте към праха,за да постигнете по – гъст, или по – рядък шейк,  в зависимост от вашите предпочитания. Най-добре е да  използвате  обезмаслено или нискомаслено мляко,  или соево мляко, за да създадете перфектната здравословна напитка. С Syntha 6  можете да получите   най-добрите  резултати, които могат да се постигнат с протеинова добавка. Независимо дали сте начинаещ, или напреднал бодибилдър или спортист, приемайки този продукт ще  видите  разликата във вашата  мускулна маса само след  няколко седмици!

BSN Syntha 6 може да закупите в три разфасовки:

BSN Syntha 6 2290 гр

BSN Syntha 6 1320 гр

BSN Syntha 6 4400 гр

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай