fitneshrani.com

Топ 7 добавки за преди тренировка

Предтренировъчните продукти са добавки, които се използват стриктно преди тренировка и са предназначени да увеличат енергийните нива на тялото. Тези добавки съдържат съставки, които могат да ви помогнат да поддържате издръжливост или сила през вашите тренировки. Не всички формули са същите, така че някои продукти могат да окажат влияние повече от другите.

nitricoxide Топ 7 добавки за преди тренировка

Gaspari Superpump 250

Gaspari Nutrition е компания, която произвежда широка гама от продукти за спортисти, включително Super Pump 250, който е обявен за “Най-добър Muscle Builder” в Bodybuilding.com . Тази добавка съдържа креатин, кофеин и други съставки, за да увеличи енергийните нива.

BSN NO Xplode

BSN NO-Xplode е предтренировъчна добавка “Най-добър азотен оксид в Bodybuilding.com”. Продуктът съдържа аргинин, който подобрява притока на кръв, което може да подобри производителността на упражненията . NO-Xplode съдържа комбинация от креатин заедно с аргинин.Тази добавка помага за увеличаване мускулната издръжливост и мощност.

VPX NO Shotgun

VPX NO Shotgun е за добавка за повишаване на енергията, която съдържа кофеин, креатин и други стимуланти, които могат да помогнат за умората по време на тренировка. VPX NO Shotgun също увеличава скоростта на метаболизма и скоростта на изгаряне на мазнините.

AllMax Nutrition Razor 8

AllMax Nutrition Razor 8 съдържа кофеин и редица аминокиселини, които са градивните елементи на протеина. Една от най-добрите аминокиселии а в мускулните- тъкани е е левцинът, който се грижи за запазването на мускулите при тежки тренировки.

allmax razor8 banner Топ 7 добавки за преди тренировка

Кликнете на снимката за да купите Razor 8

USP Labs Jack3d

USP Labs Jack3d е класиран на второ място като най-добра предтренировъчна добавка. Тази добавка съдържа креатин, кофеин и бета-аланин, които увеличават производителността на упражненията

Universal Nutrition Shock Therapy

Universal Nutrition Shock Therapy е предитренировъчна добавка, която съдържа кофеин, креатин и антиоксиданти. Както обяснява Universal, включването на антиоксидантите , помага за предотвратяване на щетите от свободните радикали, произведени когато се образува азотен оксид.

Optimum Nutrition Amino Energy

Amino Energy. Тази енергийна предтренировъчна добавка, съдържа кофеин, амино-киселини и екстракт от зелен чай. В допълнение, тази добавка съдържа бета аланин.Тази добавка може да подобри производителността при трениране с висока интензивност.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

2 коментара

 1. Венцислав Иванов /

  Много добри предтренировъчни добавки, аз съм се спрял на NO Xplode , като първа добавка, надявам се да извлека максимална полза от този продукт и относно това, бих желал да направя едно запитване, ако е удобно. Когато е съчетан с Whey Gold Standard, как трябва да направя приемането преди тренировка. Whey като отделно второ хранене (като се има предвид че преди това съм закусил с бетъци овесени ядки и т.н.т , катко се вика закуска за шампиони) и може би към протеиновия шейк да добавя някакви въхлехидрати (или ядки в зависимост от деня, според ротацията на въглехидратите и мазнините) и след 40 мин до 1 час (на гладно) No Xplode, като след това 30-40 мин. (максимално зареждане с вода през това време) и тренировка, след тренировка отново Whey комбинирано с бързи въглехидрати (бял ориз примерно) и няколко белтъка, а след това в отделно четвърто хранене поемам отново пиле, риба, или друг вид месо, заедно с бавни въхлехидрати 1ф,х, вита например… Така как звучи, като се има предвид че целта е покачване на ММ?
  Знам че всичко е твърде индивидуално и относително , но за първи път си взимам 2 добавки към храната, а забелязвам че Вие сте опитен, имайки предвид супелементарния план през 60 дневния цикъл.Ще се радвам на отговор, ако е уместно запитването ми разбирасе. По-здрави! :-)

 2. Александър Маринов /

  Здравей, от това което си написал става ясно, че си чел доста и си се ориентирал кога, как и какво се яде около тренировката.
  Правилен ти е подхода – протеина може да го изпиеш час и половина преди тренировка, с въглехидрати или не – зависи от метаболизма, диетата и целите ти. Веднага след тренировка – действаш по начина, който си написал. За бързи въглехидрати аз използвам waxymaize (царевична скорбяла) https://www.fitneshrani.com/gaspari-glycofuse-1680-gr
  NO Xplode https://www.fitneshrani.com/bsn-the-new-no-xplode-3-0-1000-gr – се пие не 1 час преди тренировка, а 20-30 минути преди тренировката, ефекта е доста бърз.
  Лично за мен за суроватъчният протеин има 3 най-подходящи моменти за пиене през деня – сутрин след сън, 1 и половина преди тренировка и веднага след тренировка (смесен с 40 гр. бързи въглехидрати тип waxy)

  Поздрави

Коментирай