fitneshrani.com

Цветита Хербал – билкови екстракти на народни цени

Здравето е най-голямото богатство, което можете да притежавате. Без здраве, всяко друго нещо не би имало значение. За съжаление, в наше време много хора страдат от различни заболявания. Причините за това са много.замърсяването, некачествената храна, която консумираме, ежедневния стрес и много други. Лекарствата, които се отпускат с рецепта могат временно да помогнат, но те също увреждат здравето. Ето защо много хора се обръщат за помощ към природата-тя е създала безброй много растения, които са използвани за лекуване на различни болести, още в древността. Билките са надеждна алтернатива на традиционните лекарства, но без да причиняват неприятни отрицателни ефекти. Можете да ги приемате дълго време, без да се притеснявате, че ще увредят черния Ви дроб или бъбреците.

Накратко за Цветита Хербал

В наши дни, билките можете да приемате под формата на билки, а една от най-качествените марки е Цветита Хербал. Тази иновативна и революционна компания се е специализирала да произвежда добавки, предимно под формата на течни екстракти, които се извличат от билки. Цветита Хербал използва специален начин на извличане, при който се гарантира, че полезните вещество ще достигнат на-високата си концентрация. Освен това, билките които компанията използва за своите добавки, са известни и с доказан ефект, по отношение здравето на тялото. Всички процеси на производство са контролирани, което гарантира високото качество на продуктите. Последните, са абсолютно натурални, с доказан произход и безкомпромисно качество. Всички добавки, предлагани от Цветита Хербал са без изкуствени оцветители и консерванти, което е забележително постижение, на фона на предлаганите други подобни продукти на пазара.

Какво предлага Цветита Хербал

Цветита Хербал осигурява  богата гама от билкови екстракти. Един от тях е Левзея Макс, който може да замени стероидите в спорта. Атлетите, които приемат този продукт ще получат естествено оформяне на мускулите, енергия, сила и дори изгаряне на излишните мазнини. Друг билков екстракт предлаган от компанията е Трибулус Макс, извлечен изцяло от Български суровини. Продукта е абсолютно натурален и безвреден, а всеки спортист знае за ползите от Трибулус. Благодарение на тази природна добавка, можете да постигнете по-високи нива на тестостерон, повече издръжливост и разбира се, по-голяма потентност.

Цветита Хербал е помислила и за по-възрастните хора, като на тях предлага билковия екстракт Гинко Билоба Макс. Този продукт също е напълно натурален и подобрява кръвообръщението. В резултат на това се оросява мозъка, подобрява се паметта и концентрацията.

Сибирски Женшен Макс е друг билков екстракт на марката, който е насочен към адаптирането на тялото към различни фактори. Екстракта ще Ви помогне да останете здрави при смяната на сезоните, при продължителен стрес или натоварване. Ако искате детоксикация, вземете билковия екстракт Бодил Макс. С него ще получите пречистване на черния дроб и тялото като цяло. Този продукт дори може да възстанови увредените чернодробни клетки.

В наше време стреса е навсякъде около Вас, но можете да се справите с него, с билковия екстракт Фаза 5. Това не е сложен продукт, а екстракт от Валерян, Мента и Глог-известна комбинация, която може да Ви релаксира и да Ви помогне да имате пълноценен сън.

cvetita baner Цветита Хербал   билкови екстракти на народни цени

Кликнете на снимката за да закупите хранителни добавки Цветите Хербал от магазин FitnesHrani.com

За да сте тонизирани, можете да се доверите на билковия екстракт Гуарана макс. Ако не Ви е известно, това растение е богато на кофеин. Освен че ободрява, този продукт ще изгаря излишните мазнини в тялото Ви. Цветита Хербал има и билкови екстракти за силен имунитет.

Продукта Хербал Флекс например, съчетава канела, куркума и джинджифил. Тази комбинация успешно подсилва тялото, предпазва го и подобрява храносмилането. Марката предлага и обикновен Витамин С, който е без консерванти и оцветители, както и витамин С в комбинация с Джинджифил, за още по-добър ефект.

Продукта 100% Канела кора на Цветита Хербал пък е предназначен за хората, които имат диабет. Този екстракт може да намали високите нива на кръвната захар.

Компанията е създала и специална пробиотична серия, включваща три продукта с пробиотици. Можете да ги използвате, за дао подобрите чревната си флора, храносмилането и здравето си като цяло. Богатата гама от натурални продукти на Цветита Хербал може да бъде полезна на всеки. Хора от различни възрасти и с различни заболявания, могат да се възползват от полезните качества на тези уникални билкови екстракти.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай