fitneshrani.com

Weider – първата фирма за хранителни добавки

Weider е световно известна  компаниите, основана  от Joe Weider,  за насърчаване на здравето и повишаване на фитнес постиженията. Weider  е създадена през  далечната 1923 година, със седалище Монреал  – Канада. Създателят й е носител на титлата “Мистър Олимпия“. Компанията  е лидер в индустрията за спортни хранителните добавки и естествени продукти. Целевите потребителите на  продуктите на компанията за  спортни  храни  са спортисти, културисти и фитнес ентусиасти.

weider log Weider   първата фирма за хранителни добавки

Всеки един от  спортните продуктите на Weider  предлага различни ползи за своите потребители – спортисти. Компанията  произвежда  и хранителни добавки, предназначени и за хората които не се занимават със спорт. Суплементите от линията спортни храни,  са предназначени за общо повишаване способността на атлета, да контролира теглото си, за подкрепа  на мускулния  растеж, за топене на  мазнини и увеличаване на нивата на енергия и издръжливост. Weider произвежда  своите продукти  в четири основни категории: спортното хранене, витамини, минерали и билки, продукти за отслабване, и здравословни закуски.

Продуктите от категория спортно хранене, включват  голямо разнообразие от продукти, предназначени за подобряване на спортните постижения и  резултатите, на активно спортуващите хора. Спортните продукти на Weider се предлагат под формата на  прахообразни смеси, таблетки, капсули, хранителни барове и напитки.  Продуктите за отслабване на  Weider ,са предназначени за подкрепа на усилията за  контрол на теглото, като засилването на  метаболизма на мазнините, потискане на апетита, заменяне на  хранения  с  нискокалорични, и нискомаслени закуски.

Weider е запазил водеща позиция сред компаниите за спортни продукти, заради своят принцип да предлага само най – ефективните продукти, произведени  от чисти и висококачествени съставки. Независимо дали приемате продукт за отслабване, протеин на прах, или пък мултивитамини, можете да сте сигурни че е създаден с грижа за Вас и вашето здраве.

http://www.fitneshrani.com/category/brand/weider/

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай