fitneshrani.com

Xtend

Аминокиселините са градивните елементи на протеините  и мускулната тъкан, и вземат активно участие и  в безброй други ежедневни процеси, които протичат  в рамките на тялото. Аминокиселините са особено важни за спортистите и бодибилдърите, и  аминокиселинните добавки, трябва да присъстват в техния режим. Xtend на  Scivation е специализирана добавка с аминокиселини, която повишава и оптимизира синтеза на  мускулен протеин и възстановяването,  по време на тренировката  и след нея. Тъй като Xtend е една  изключително гъвкав добавка, може да се използва преди тренировка, по време на нея като източник на гориво, както и след тренировката, като средство за пълноценно възстановяване.

scivation xtend ad Xtend

Характеристики на  Xtend

Добавки като Xtend са изключително ценни, защото те доставят аминокиселини, които не са свързани с пептид. С други думи, аминокиселините в Xtend са в свободна форма,а  в резултат на това, абсорбцията  в кръвния поток,  и достигането им до “гладните“ мускули, става много по-бързо. Xtend съдържа  предимно аминокиселини с разклонена верига. Сред двадесет и три аминокиселини, ВСАА (L-левцин, L-изолевцин, L-валин) се считат за най-критичните и необходимите,  по отношение на влиянието им върху протеиновия синтез, възстановяването на  мускулите, както и техния растеж.

ВСАА се класифицират като есенциални аминокиселини, защото те не са естествено произвеждани  в тялото,  и следователно трябва да се набавят допълнително.  Xtend съдържа всички тези важни аминокиселини  в желаното съотношение 2:1:1, което е подкрепено с научни изследвания, и се счита за най – подходящо и ползотворно. Тяхната роля във формулата на продукта е, да помогнат  с възстановяването, да упражнят  антикатаболен  ефект (т.е. – по-малко увреждане на мускулите), и да подобрят ефективността  на тренировките.

Xtend  съдържа и аминокиселината Цитрулин, която  се счита за по-ефективна  от аргинина, при  повишаване на нивата на  азотен оксид ворганизма.  Азотният оксид както сигурно знаете, се използва в организма за разширяване на кръвоносните съдове. Това спомага  не само за по-лесното  транспортиране на хранителни вещества към мускулите, но също така и за по-голямтоо напомпване – мечтата на всеки бодибилдър. Продукта е допълнително обогатен с електролитен бленд, тъй като електролитите изключително важни за правилната  мускулна сигнализация, така че да може да се постигне по-силна, и по-интензивна  тренировка.

Като се имат предвид тези характеристики, не е чудно че Xtend продължава да добива все по – голяма популярност   сред спортисти и културисти. Интензивните тренировки неизбежно водят до увреждане на мускулната тъкан, а аминокиселините които Xtend  осигурява, служат  като катализатор за началото на процеса на ремонт и нов растеж на мускулната  тъкан.

Купи Xtend изгодно от тук  http://www.fitneshrani.com/scivation-xtend-new-formula-420-gr/

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай