fitneshrani.com

Жълт Кантарион за добро настроение

В наши дни, депресиите, лошото настроение и безсънието се срещат все по – често, и няма човек който да е застрахован от тях. Тези състояния притесняват хора от различни възрасти, а подходът към тяхното лечение е един и същ – синтетични медикаменти. Да, но тези лекарства водят до привикване, а да не говорим за вредата която оказват върху някои органи във вашето тяло. Има друго решение, съвсем естествено и безобидно, и то се казва Жълт Кантарион. Продукта съдържа  билката  жълт кантарион, която става все по известна и използвана, при различни емоционални нарушения.

jalt kantarion Жълт Кантарион за добро настроение

Жълт Кантарион е продукт, който:

  • Възвръща доброто настроение
  • Поддържа емоционалното равновесие
  • Помага при умерена депресия
  • Облекчава стреса и безпокойството
  • Осигурява дълбок и спокоен сън
  • Подобрява работата на сърцето

Жълтият кантарион е растение със специфични жълти цветове, което от хилядолетия се прилага при перманентно лошо настроение и стрес, и  дори за облекчаване на  болката. Също така се смята, че растението  е полезно и при сърдечни проблеми. Жълтият кантарион няма страничните ефекти на антидепресантите, като сънливост, главоболие, чревни смущения, спад на либидото и жизнеността. Активните съставки на които  жълтия кантарион дължи действието си, са хиперицин, псевдохиперицин и ксантони. Ефектът им обаче е така ясно изразен, поради   комплексното действие между тях и останалите вещества, които се намират в билката.

Принципът на действие на жълтия кантарион, наподобява  този при  изкуствените лекарствени  средства срещу депресия. Той спира повишаването на нивата на невротрансмитерите серотонин, норепинефрин и допамин. Според резултатите от различни изследвания, тази билка е  толкова ефективна при лечението на умерена депресия, колкото стандартните антидепресанти, но потенциалните отрицателни ефекти при нея са по-малко. Жълтия кантарион помага и за решаване  на проблемите със съня, за оптимално  отпускане и за поддържането на енергията в тялото. Всичко това прави Жълт Кантарион, един чудесен продукт за поддържане на емоционалното равновесие!

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула на ден с вода.

Продукти и статии за жълт кантарион може да разгледате тук - http://www.fitneshrani.com/tag/zhalt-kantarion/

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай