fitneshrani.com

Качването на маса продължава, 17.01.2012

Днес тренировката бе разбиващо добра. Тренирах гърди и бицепс. Напомпването бе брутално,  имах и достатъчно сила и издръжливост. Ръцете след тренировката бяха 46,5 см.  Не знам колко килограми съм, някъде варирам между 96-98 кг. Диета не спазвам стриктна, наблягам на месото и протеини, мазнини и въглехидрати не броя.

Ще качвам до края на месец февруари, след това започвам да чистя и месец Май ще съм в уникално добра форма.

Повече от доволен съм от стака на AllMax Nutrition, който правя в момента.

allmax beta alanine Качването на маса продължава, 17.01.2012

Бета Аланина на AllMax Nutrition работи повече от добре за сила и маса

От бета аланина на AllMax Nutrition се получава такова брутално напомпване и излизат вените по ръцете, че не е нужно да се приема бустер преди това. Всичко е до дозата и избора на правилните хранителни добавки.

 

AllMax Aminocore BCAA ми е на привършване и ще се взима нова опаковка тези дни, въглехидратите Glycomaize на Optimum Nutrition свършиха днес и мисля да заредя и от тях.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

2 коментара

  1. Мартин /

    Добре се развиваш! Иначе какво стана с No-Xplode 2.0 добре ли се представи,ако имаш време напиши 2 реда,защото мисля пролетта на него да заложа! :))

  2. Александър Маринов /

    Ако се хранех както трябва, още по-добре щеше да е положението. No Xplode 2.0 още не е свършил, имам за още 20тина дни от него, след това ще драсна едно ревю. Става бустера, но определено е далече по ефект от PreSurge Unleashed – https://www.fitneshrani.com/hranitelni-dobavki/sportni-dobavki/azotni-i-napompvashti

Коментирай