fitneshrani.com

Кардио вкъщи с велоергометър Kettler

Зимата идва,а с нея и огромното ми нежелане да ходя до фитнес залата, само заради кардиото. Прекалено много време ми отнема подготовката, тренировката отиване и връщане в студа и риска да се разболея. Затова направих нещо, което се каня много отдавна – взех си велоергометър за да си правя кардио вкъщи през студените зимни месеци.

paso109 Кардио вкъщи с велоергометър Kettler

Моят Kettler Paso 109

Велоергометърът е Kettler Paso 109. За мен Kettler е най-добрата марка за кардио уреди. В залата имаме почти същият модел, по-предният Kettler Paso 107, който така като го гледам е сигурно на 1 милион километра, но си работи перфектно все още ( доста километри съм му навъртял и аз последните няколко години в тази зала).

Решил съм да правя кардио всеки ден, когато не съм в залата. Кардиото е 45 минути, пускам си серийка от някой сериал на PC-то и докато приключи серията, съм готов и с тренировката. Резултата е – 600 калории по-малко за тези 45 минути. Пулса го поддържам между 150-160 в минута, през цялото време. Много съм доволен от велоергометъра и го препоръчвам на всеки, който се чуди каква марка и какъв кардио уред за вкъщи да си вземе.

Да не забравя да спомена, че го взех на СУПЕР промоция от МЕТРО, с над 150 лв отстъпка от официалната продажна цена cool Кардио вкъщи с велоергометър Kettler

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (2 гласувания, средно: 3,50 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай