fitneshrani.com

Хранителни добавки за изкарване на преса

 

Има голямо разнообразие от добавки за загуба на мазнини , но важното е да  избирате тези, които ще работят  за тялото. Някои хора са склонни към  чувствителност от някои съставки .
Също така,  не трябва да се разчита изцяло на добавките. Правилното хранене е задължително, защото  няма добавка, която е в състояние да преодолее неправилното хранене.

presa1 Хранителни добавки за изкарване на преса
Кофеинът
Кофеинът е една от най-популярните добавки за  загуба на мазнините. Широко достъпен е и евтин.
Независимо дали ще изберете да го закупите  в таблетна форма, с вашето сутрешно кафе, или енергийна напитка с  кофеин, само това няма да помогне за изкарване на вашата преса.
Когато се приема преди тренировка, кофеинът може да помогне за мобилизирането на мастни киселини по време на тренировка и увеличаване на степента на загуба на мазнини. Кофеинът също ще ви даде хубав тласък на енергия, помага в  борбата срещу ниските нива на енергията.
Най-голямото нещо, което трябва да знаете  е дозата, която трябва да се приема.В противен случай, може да развалите нормалния  режим за сън.

 Йохимбин

Друга често срещана добавка, която обикновено ще намерите във продуктите за изгаряне на мазнини е  Йохимбин. Основното предимство на Йохимбинът , когато става въпрос за максимална загуба на мазнини е, че той ще помогне да се увеличи притока на кръв в цялото тяло, което е необходимост, с цел  горене на мазнини.
Обикновено области на тялото, които изглеждат по мазни  са  коремът и бедрата ( за мъжете), което се дължи на факта, че те имат по-малко приток на кръв.

 

Никога не трябва да смесвате Йохимбин с Ефедрин.
Екстракт от зелен чай

Говорим  за здравните ползи от зелен чай, които са с много по-висока степен през последните няколко години .Много хора  са заменили сутришното кафе с чаша чай.

zelen chai Хранителни добавки за изкарване на преса
В допълнение към ползите, които зеления чай предлага, като екстракт може да помогне с процеса на загуба на мазнини.Това се постига чрез стимулиране на метаболизма, така се се изгарят повече калории на дневна база.

Hoodia

Hoodia е една  от най-добрите добавки, използвани от тези, които търсят контролиране на глада. Тъй като гладът обикновено е голям проблем с диетата за тези, които използват нискокалорийни  диети.

Hoodia е  използван от африканските племена на ловни експедиции, като начин да помогне за предотвратяване на глад през дългите походи.

hoodia Хранителни добавки за изкарване на преса
Всичко, искащи да изкарат своята преса, могат да се възползват от тази добавка.Помага  за устояване на    изкушенията, които идват с ниско калорийна  диета.

Имайте в предвид, че да действа тази добавка й трябва малко повече време

Казеин -  протеин на прах

Много хора не могат да се съгласят с  въпроса протеин на прах.Това е  чудесно допълнение към вашата диета, когато се опитвате да изкарате вашата преса.
Основната причина за  използването на този продукт е, ако вие сте на ниско калорийна диета, има риск от  загуба на мускулна маса, което може да се  предотврати с получаване на  достатъчно протеини.

Казеин - протеин на прах, се усвоява много бавно в тялото, което го прави перфектен избор за тези, които го използват  през деня и желаят да  си  осигурят бавно освобождаване на  протеин в мускулните тъкани.

Казеинът е един от най- ползваните продукти от всички спортисти.Той е богат източник на протеини, който продължава да  захранва мускулите ви  за дълъг период.

 

 

Независимо дали ще изберете да използвате една от всички тези добавки, не забравяйте, че всички те трябва да са съпроводени с правилно хранене.Имайте предвид, че получаването на преса , отнема дълго време, така че ключът е в търпението. Ако се придържате към правилна диета, упражнения и правилни хранителни добавки, ще бъдете  възнаградени с видни резултати.

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (2 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай