fitneshrani.com

Усилете ефективността на изгаряне на мазнините ви с помощта на термогенични добавки

За съжаление, няма магическо хапче, което можете да вземете за да стопите мазнините незабавно, тъй като е нужна усилена работа във фитнеса и дисциплинирана диета.

С това казано, ефективна диета и програма за трениране може да се подобри още повече с помощта на правилните добавки. И благодарение на значителния напредък в науката за добавки, има изобилие от съставки, които са клинични изследвани и има анекдотични доказателства, които показват, че те могат да помогнат на тялото ви да безопасно да изгаряте мазнините по-ефективно.

Но ако ходите до вашия местен магазин за добавки или да сърфирате за термогенични продукти онлайн, ще се сблъскате със стотици продукти, от които можете да избирате. Тук идва нашето ръководство, използвайте го, и вие ще знаете какви продукти да търсите въз основа на вашето тяло и целите си.

ripped Усилете ефективността на изгаряне на мазнините ви с помощта на термогенични добавки

Термогенни продукти за отслабване

Продукти, проектирани да ви помогнат ефективно да изгаряте мазнините често са наричани термогени. Термогените позволяват възможността за увеличаване на броя на калориите, които тялото изгаря, колкото повече се загрява тялото, толкова повече калории изгаря. Вие определено ще искате да се уверите, че продуктът, който сте избрали, включва няколко термогенни съставки. В края на краищата, когато става дума за отпадане на телесните мазнини, най-важния фактор е да се изгарят повече калории, отколкото приемате. Термогените може да ви помогнат да се застоите от правилната страна в уравнението за изгаряне на калории.

hydroxycut banner Усилете ефективността на изгаряне на мазнините ви с помощта на термогенични добавки

Hydroxycut Hardcore - един от най-силните термогенни продукти за отслабване

Стимуланти

Почти продукт за изгаряне на мазнини на пазара днес включва някаква форма на такъв стимулант, било то безводен кофеин, кофеин от екстракт от зелен чай или гуарана (метилксантин). Кофеинът изгаря повече калории и мазнини, също така намалява глада, подобрява настроението, бори умората и дори повишава мускулната сила. Един добър и популярен термоген е екстракт от зелен чай. Многобройни изследвания показват, че активната съставка в зеления чай, епигалокатехин галат (EGCG), увеличава броя на изгорените калории. Екстракта от горчив портокал (Citrus Aurantium) , синефрин, също води до големи увеличения в изгорените калории.
И още един термоген , който набира популярност е естественото химично вещество от лют червен пипер, известен като капсаицин, но може да го срещнете Capsicum.

Липолитични агенти

Тези съставки предизвикват липолиза, която с прости думи, означава отделяне на мазнини от мастните клетки6168 130666800126 577890126 3149163 1297557 n Усилете ефективността на изгаряне на мазнините ви с помощта на термогенични добавки на тялото. Да, тези, които се най-често се навъртат около „любовните дръжки“. Чрез премахване на мазнини от мастните клетки, мазнините могат да бъдат изгорени като гориво, което води до свиване на мастните клетки. А това означава, че ставате по изчистени. Това е добър начин да се уверете, че продукта, който сте избрали, увеличава липолизата. Добрата новина тук е, че кофеинът е един от най-ефективните съставки за увеличаване на липолиза. И както заявихме по горе, почти всеки фат-бърнър съдържа някаква форма кофеин. Друга добра съставка за премахване на мазнини от мастните клетки е Йохимбе, който може да откриете, под името на съставката му Йохимбин.

Forskolin е друг популярен продукт за горене на мазнини, който има допълнителна полза като повишава нивата на тестостерон. И още един ефективен фат-бърбър, особено когато се приема преди тренировка е хидроксилимонена киселина, която е екстракт от плодовете на дървото Гарциния Камбоджа.

Транспортер на мазнини

След като мазнините се освобождават от мастните клетки, те трябва да бъдат изгорени, за гориво. В противен случай, те ще плуват наоколо в кръвния поток и ще намерят своя път обратно към мастните клетки. Ето защо е важно да се използва друг вид фат-бърнър, който също така увеличава горенето на калориите. С увеличаването на броя на калориите, тялото ви гори, това помага да изгаряте повече мазнини, тъй като се засилва липолизата и това помага да за освобождаването на мазнините от клетките. Друг начин да се гарантира, че освободените мазнини ще изгорят завинаги е да се използват фат-бърбъри, които включват някаква форма на съставката л-карнитин.

Карнитинът помага за транспортиране на освободените мазнини в митохондриите на мускулните клетки. Митохондриите са едни микроскопични пещи, които горят мазнините като гориво.

Стимуланти на щитовидната жлеза

Не е нужно медицинско образование, за да разберете ролята на щитовидната жлеза. Тя произвежда тиреоидни хормони, които увеличават скоростта на метаболизма, което означава, броя на калориите, които тялото изгаря. Докато добри фат-бърнъри, вече ще съдържат термогенни съставки, за да се увеличи на изгаряне на калории, тези от вас, които са в средата на 30-те години или по-големи, може да искат да разгледате продукти, които включват стимуланти за щитовидната жлеза, като 7-Keto DHEA, които също могат да бъдат включени в списъка на 7-Keto.

7 keto now Усилете ефективността на изгаряне на мазнините ви с помощта на термогенични добавки

Кликнете на снимката за 7-KETO на NOW Foods

Друга съставка, която е доказано, че стимулира производството на хормона на щитовидната жлеза в организма са растителните стероли известни като Гугулстероните.

Добавки потискащи апетита

В добавка към фокусирането към калориите, друг трик е помагането на загубата на мазнини, чрез поддържането на ниски нивата на инсулина. За да намалите телесните мазнини трябва да се изгарят повече калории, отколкото се приемат. Просто казано, трябва да ядете по-малко отколкото изгаряте. Ако придържането към вашата диета е едно от най-големите предизвикателства, пред които сте изправени, тогава може да искате да разгледате избор на фат-бърнър, който включва потискащи апетита, като влакна от коняк, глюкоманан.
Други ефективни бойци срещу глада са екстрактите от жожоба, екстракт от симондсин, които увеличава отделянето на хормони, които ви карат да се чувстват пълни, както и 5-HTP, който спомага за ограничаване на глада за въглехидрати.

Инсулин контрол

В допълнение да се съсредоточи на калории, друг трик за подпомагане на загуба на мазнини е да се запазват ниски нивата на инсулина. Когато нивата на инсулина се покачват, като след хранене, съдържащо въглехидрати, изгарянето на мазнините се затваря и съхранението на мазнини е включено.Това всичко, е лоша новина, когато се опитват да намалите телесните мазнини. Ако не сте готови или просто не може да се запази нисък прием на въглехидрати диета, може да искате да разгледате продукти, които сте съдържат инсулин понижаващи съставки.
Добри контролери на инсулин са антиоксидантите, алфа липоева киселина, екстракт от канела, минерална добавка хром и еводиамин, който също така увеличава горенето на калории.

Блокери на въглехидрати и мазнини

Ако контролирането на въглехидратите или приема на мазнини е особено проблематично, можете да помислите за добавки, които включват въглехидратни или мазнинни блокери. По този начин можете да се насладите на някои от храните, от които изглежда, че просто не може да се откажете, без да въздейства върху целта ви да загубите мазнини. Най-добрият въглехидратен блокер на пазара днес е екстракт от бял боб (фасула), който има множество клинични изследвания, в подкрепа на способността му да блокира размера на въглехидрати, които тялото ви действително поглъща.

Ако мазните храни провалят вашата диета, тогава търсете продукти, които включват морски дарове, екстракт от хитозан, който се свързва с мазнините в храната и ги премахва от тялото ви, преди да могат да се натрупат като телесна мазнина.

Мозъчни бустери

Ако откриете, че когато сте диета вие ставате нещастен кучи син, не сте сами. Лишаване на калориите може да постави и най-добрите от нас в срив в настроението. Но за щастие, повечето фат-бърнъри осигуряват съставки, които помагат да се вдигне настроението ви и дори стимулират умствената си функция. Кофеинът е една от тези съставки, които могат да доведат до истинска промяна в психическия ви облик, докато сте на диета. Сега виждате защо кофеин е в толкова много продукти за горене на мазнини. Това наистина е най-добрият приятел на един диетик.

Друга добра съставка, която повишава духа и умствения капацитет е метаболита на аминокиселината фенилаланин , фенилетиламин, което също увеличава горенето на мазнини. Други пък включват аминокиселината тирозин и екстракт от малка зеленика, винпоцетин.

Диуретици

Ако се опитвате да сваляте мазнините, не само за да намалите теглото си, но и да изглеждате впечатляващо за определена среща, или състезание по културизъм, или просто почивка плаж, тогава може да потърсите фат-бърнъри, които също съдържат и диуретици. Когато видите модели в супер изчистено състояние, те не са просто с ниско съдържание на мазнините в тялото, но те също са с ниско съдържание на количеството на водата, които те държат под кожата. Без значение колко мазнини ще свалите, коремните мускули няма да изглеждат впечатляващо, ако сте опаковали твърде много вода.
С помощта на фат-бърнъри с естествени диуретици като екстракт от глухарче (Taraxacum officianilis), UVA грозде (известен също като мечо грозде), или екстракт от хвощ, ще можете да изхвърлите допълнителна вода, така че да покаже цялата си трудно направена мускулатура в най-големия си блясък.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай