fitneshrani.com

Завръщането към фитнес блога

Подновяването на фитнес блога

Здравейте, приятели и случайни посетители.

Кратко обръщение след повече от 2 години НЕписане в блога – ще се пише отново, завръщам се с пълна сила, така че ако се интересувате от фитнес, хранителни добавки, спортни стоки или като цяло всичко свързано със спорта – хвърляйте по едно око веднъж седмично. Надявам се, че няма да ви разочаровам.

Последната публикувана от мен статия е била на дата 07 ноември 2013та година. Доста време е минало оттогава, много неща са се случили покрай мен и същевременно не са се случили. Това, че съм спрял да публикувам в блога, не означава че съм спрял да тренирам или да живея здравословно. Всичко си е както трябва, като изключим възрастта от 29 години и наближаването на така ужасно звучащата за мен цифра – 30.

I am back Завръщането към фитнес блога

Категорията с моите лични тренировки не мисля, че ще се попълва скоро, това което можете да очаквате като ново съдържание през 2016та година ще бъдат информативни статии за фитнес, фитнес уреди, фитнес аксесори, стоки за всеки спорт, който се сетите, диети, хранене и т.н. Все пак блогът е личен, така че е възможно да се прокрадват и моите лични убеждения за повечето “неща” в статиите, които ще четете тук.

Ако успеете пък да ме изненадате, че има хора, които се интересуват и от моят личен прогрес в залата, храненето и тренировките ми, мога пък да помисля и за тях с повече лично инфо. Все пак по данните в google analytics има едни 20-30 човека, които влизат всекидневно да четат статии в този блог. Чудя се дали не се умориха 2 години да чакат за нещо ново, евала за постоянството, наистина!

Това е засега, очаквайте новите статии скоро.

Благодаря за вниманието.

 

Александър Маринов

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай