fitneshrani.com

Хранителни добавки за отслабване

 

otslabvanepic 150x150 Хранителни добавки за отслабване

Хранителни добавки за отслабване и сваляне на килограми

Хранителни добавки за отслабване и изгаряне на мазнини

Най-известните хранителни добавки за сваляне на тегло от тази категория са :

Фатбърнърите, както и  Л-карнитин.

Фатбърнърът според действието за изгарянето на мазнини бива два вида : липотропен и термогенен фатбърнър. Повече от Вас, които досега не са опитвали и са нямали досег с хранителни добавки, предполагам не знаят каква е разликата между липотропен и термогенен фетбърнър. Поне такъв е опита ми с различните клиенти, които се допитват до мен за избор на първият си продукт за сваляне на мазнини.

Първият вид – липотропният – той НЕ съдържа никакви стимуланти като  - кофеин, зелен чай, синефрин, тоест в него няма съставки които възбуждат нервната система, няма да предизвика нервност при по-чувствителните потребители, нито треперене, потене, сърцебиене и други странични ефекти, които се наблюдават при някои хора, които са чувствителни към кофеинът и към стимулантите като цяло. Препоръчвам липотропни фетбъръри на хора, които не активно спортуващи, имат здравословни проблеми свързани с кръвно, сърце, диабет и други. Тоест, ако имате някакъв здравословен проблем, но въпреки това искате да отслабвнете и да се чувствате по-добре, тогава заложете на липотропен фетбърнър.

Сега да поговорим за термогенният фетбърнър. Това е такъв продукт, който съдържа доказана комбинация от билки, минерали и аминокиселини, които имат пряк ефект върху забързване на метаболизма, разграждането на мазнините в тялото и превръщането им в енергия. Разликата между липотропен и термогенен е, че тук вече имаме пряк източник на ЕНЕРГИЯ. Съставката, която дава енергията в тези продукти може да е – кофеин, зелен чай (който също съдържа кофеин), синефрин, йохимбин – все вещества, които възбуждат нервната система, дават приток на позитивна енергия, повишават телесната температура и като цяло Ви карат да се чувствате по-енергични през деня и през най-важната част от деня – Вашата треинровка.

Л-карнитин  : е аминокиселина, която подпомага тялото да използва мазнините за източник на енергия. Л-карнитин може да се приема, както на капсули, така и течен. Течният л-карнитин е за предпочитане, тъй като се усвоява максимално бързо от организма. Много хора не знаят, че работещата доза от л-карнитинът е 3-4 гр дневно, а не 1 гр, както го приемат повечето спортисти. При дози от 1 гр – ефекта е минимален.

Препоръчваният от мен Л-карнитин е – течен Л-Карнитин, като съдейки по продажбите в онлайн магазинът, най-работеща е винаги течната формула. Това е изключително изгоден и ефективен продукт, който ще помогне да постигнете резултатите, които желаете. Защо течният л-карнитин е по-работещ от капсулите или таблетките? Отговорът е много прост – всичко е в дозата. Когато приемате на капсули Вие приемате около 1 грама активно вещество, а в повечето течни формули, дозата е 2-3 грама, което е напълно достатъчно за да имате ефекта, който желаете – а именно пренасочване на мазнините за изгаряне в процеса на производство на енергия.

Препоръчваните хранителни добавки за отслабване, които според мен вече са се доказали като работещи са:

Scitec Adipokill

Фетбърнър специално за жени

Това са доказани и хитови продукти, които ви дават притъпяване на апетита,фокус, нужната енергия за да правите така важното кардио, както и сами по себе си засилват окисляването на мазнините и използването им от тялото за енергия. Когато имаме добър хранителен режим налице, тогава използването на фатбърнър има най-голям смисъл и човек може с лекота да отслабва с 4-5 кг на месец.

adipokil Хранителни добавки за отслабване

КЛИКНЕТЕ НА СНИМКАТА ЗА ДА КУПИТЕ ПРОДУКТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ.

Когато сме на диета за изгаряне на мазнини и целим отслабване, важен фактор е да не загубим мускулна маса, която е била изградена с огромни усилия от нас.

За тази цел има създадени продукти, които помагат да се спасим от катаболният ефект.

Това са : протеин, аминокиселини, глутамин и BCAA (разклонена верига аминокиселини). Всички тези продукти е най-добре да се комбинират, ако искате да сте наистина стриктен в свалянето и да се преосигурите от  нежелана загуба на мускулна маса. Все пак целта ни е  да се отървем само от мазнините, а не и от мускулите.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (5 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай