fitneshrani.com

Билки за отслабване

ТОП 4 Билки за отслабване

 

Чувствате ли се сякаш без значение колко стриктно пазите диета, вие се чувствате винаги гладни и завършвате деня изяждайки огромно количество джънк фууд вечер?  Какво ще стане, ако можете да приемете хранителна добавка, която ще помогне за ограничаване на глада и ще намали апетита Ви, за да ви позволи да се придържате към вашата диета? Добре дошли в света на билките за отслабване. Тези билки ще направят точно това и ще ви помогнат по пътя към търсената от Вас физика!

1. Yerba Mate

yerba mate Билки за отслабване

Yerba Mate е известна със свойствата си от много дълго време и се употребява както в топли, така и в студени напитки. Листата на този продукт сe правят на чай ​​и при приемане не само потиска апетита, но също така стимулира метаболизма и намалява умората. Друг особеност на йерба мате е диуретичното свойство, което помага да изхвърлите ненужната вода от тялото. Работейки като диуретик , кофеина в Yerba Mate ще ви даде усещането на стимулант за изгаряне на нежеланите мазнини от тялото.

Yerba Mate се съдържа в продукта за изгаряне на мазнини Energy от марката NOW Foods

now foods energy  Билки за отслабване

NOW Foods Energy

2. Hoodia Gordonii

Hoodia Gordonii е друг продукт, който е известен от деситилетия . Hoodia е билка, известна със способността си да потиска глада и дори жаждата. Hoodia прави трикове на мозъка и поражда чувство на ситост. Това чувство се поражда изцяло поради нестероидният гликозид, известен като “p57″.  За да дава ефект, Hoodia трябва да произлиза от  Южна Африка.

Нужни са няколко години на растението да узрее, до момента в който е годно да се прибере реколтата. Доказана е, че 80% от Hoodia продуктите  на пазара са фалшиви и не работят добре, защото екстракта не е автентичен и не произлиза от Южна Африка. Затова търсете само добавки, в които е упоменато, че произлиза от там.

 

3. Хром 

Хром  е минерал, който е  известен с помощ та в метаболизма на мазнините, регулиране на глюкозата и подтискане на апетита. Свойствата на хрома позволяват на тялото да работи по-ефективно за изгаряне на мазнините и използване на въглехидратите  за енергия. Хромът се съдържа в някои от храните които ядем, обаче не е достатъчно количеството му в тези храни, следователно трябва да се набави като хранителна добавка.

chromium Билки за отслабване

4. Кофеин

Кофеинът не е билка, но е едно от най-известните вещества за притъпяване на апетита, енергия и средства за изгаряне на мазнини, затова е и мястото му тук. Повечето хора свързват кофеина като стимулант, който само ти дава енергия, но това не е всичко което прави. Кофеинът също така подтиска апетита. Една чаша кафе сутрин, не само ще ви даде енергия и стимул за през деня, но тя също може да помогне за ограничаване на глада Ви за известно време. Кофеинът на таблетки е доста евтин, което го прави чудесно допълнение към вашия план за отслабване.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай