fitneshrani.com

AMINO X

Amino X на  BSN е популярна и високоефективна спортна  хранителна добавка, която може да се приема преди, по време или след тренировка период. Тя е предназначена за всеки, който желае да съхрани своите мускули след тренировка, да се възстанови бързо и пълноценно, и да повиши своята мускулна издържливост.  Amino X съдържа  шест основни съставки, които осигуряват неговата висока ефикасност.

bsn amino AMINO X

 Първият са ВСАА-аминокиселините с разклонена верига, които  помагат  да развиете вашите мускули по-бързо, да отслабнете по-ефективно, и да имате  повече енергия за вашите тренировки.  Втората съставка в Amino X е  Цитрулин, който ви позволява да постигнете повече издръжливост  по време на тренировка. Третата е L-аланин, който Ви дава повече енергия, а четвъртата е  L-аргинин, който Ви осигурява мускулни помпи и ги съхранява за дълго след тренировката.

Петият елемент е известния  таурин, който ще  Ви помогне да изградите повече мускули, чрез избягване на катаболните процеси.спечелят и изграждане на повече мускули, както и за да се избегне мускулни щамове и щети. На последно място, Amino X съдържа  витамин D, който е важен за здравето на костите Ви. Благодарение на съставките, намиращи се в  Amino X, продуктът е станал търсено и желано средство за постигане на желаните фитнес резултати.  Amino X, също така е известен с това, че е  първият  ефервесцентен  инстантен продукт  с амино киселини  в света.

Значението на аминокиселините които Amino X  Ви осигурява е огромно.Те повишават  синтеза на протеини, съхраняват вашите  мускулите, и Ви осигуряват пълноценно  възстановяване след всяка тренировка. Продуктът е без стимуланти, така че можете  да го продукта по всяко време на деня, независимо дали е преди, по време или след тренировка.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, смесете 1 лъжичка  с 3  до 6 унции  вода, и изпийте веднага на празен стомах 30-45 минути преди тренировка.

Купи тук http://www.fitneshrani.com/bsn-amino-x/

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай