fitneshrani.com

Beef Amino

Говеждото месо винаги е било на почит, особено сред спортистите, тъй като съдържа изобилие от протеини, а също и важни витамини и минерали. Но остава въпроса с холестерола и вредните мазнини. Всъщност, бодибилдърите консумират говеждото именно заради протеините, и по – скоро заради аминокиселините. Представяме Ви, продукта Beef Amino на  Universal, който е резултат от откритие, позволяващо  да се изолира това, което спортистите търсят – чистите аминокиселини,  изключително получени от говеждо месо.

universal beef aminos banner Beef Amino

Какво получавате с приема на Beef Amino?

  • Силно концентрирани и ултра – мощни аминокиселини
  • Повишен анаболен потенциал
  • Увеличаване на чистата мускулна маса
  • Повишаване на мускулната издържливост
  • Пълноценно възстановяване
  • Здрави кости и стави

Beef Amino е  смес от  аминокиселини, получени от най-висококачествения говежди  протеин изолат, говежди  албумин концентрат и черен дроб на аржентинско говеждо месо. Този продукт  Ви осигурява  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими и основни хранителни вещества. При приема на Beef Amino  преди всяко хранене, Вие зареждате тялото си с аминокиселини, и значително повишавате  дневния  прием на протеини. Можете да съхранявате продукта продължително време, за разлика от месото.

Чрез Beef Amino, Вие можете да получите всички ползи от  консумацията на говеждо месо, но без да се притеснявате от високото съдържание на мазнини, което безспорно е вредно за здравето. Ако търсите  един истински източник качествени  аминокиселини, с които да обогатите  вашата диета между храненията, или да подсилите  своето спортно  хранене, не се колебайте –  Beef Amino  е правилното решение. С този продукт получавате всичко което е важно за един бодибилдър – размер, сила, и светкавично  възстановяване.

Начин на употреба: Приемайте по 2таб. преди всяко хранене или между храненията за възстановяване. Може постепенно да достигнете на прием по 4 до 6 табл. не повече.

Разфасовките на Beef Amino са:

Beef Amino 200 таблетки на супер цена, виж тук!

Beef Amino 400 таблетки на супер цена, виж тук!

2 броя Beef Amino 400 таблетки като стак на супер цена, виж тук!

 

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай