fitneshrani.com

Кокосово масло

Мазнините са изключително важна и незаменима  част от здравословния хранителен режим. Съвременните диети робуват на принципа на  тоталното отричане и ограничаване  на мазнините, но  малко хора знаят, че без тях човешкото тяло  не може да функционира правилно. Това е така, защото те участват в  синтезирането на хормоните и производството на различни клетъчни структури, а също така отговарят  за правилното усвояване на мастноразтворимите витамини. Как обаче да си набавите тези полезни мазнини, освен чрез храната?

kokosovo maslo Кокосово масло

Цудесен начин да въведетe енергизиращите средноверижни триглицериди в здравословна си диета, е продукта Кокосово масло. Този продукт е :

  • Естествен източник на мастни киселини
  • Средство за повишаване на енергията
  • Ефективен начин за засилване на метаболизма
  • Противовирусно и имуностимулиращо средство
  • Извлечено от сертифицирани, органични кокосови орехи
  •  Съдържа 400-560 мг лауринова киселина на порция

Кокосовото масло съдържа  90% сурова наситена мазнина, която е под формата на средноверижни мастни киселини. Те поддържат имунната система, тироидната жлеза, кожата и осигуряват бърза енергия. Кокосовото масло съдържа повече лауринова киселина от всяко друго растение. Това масло се отличава със уникални  антиоксидантни и антиейджинг свойства и намалява нуждите от витамин Е. Кокосовото масло е пълно с антиоксиданти, които облекчават сърдечносъдовите проблеми и забавят процесите на стареене в цялото тяло.

Кокосовото масло е способно да подобри  състоянието на сърцето, а също така да  редуцира холестерола в тялото. Всъщност, кокосовото масло увеличава добрия и намалява лошия холестерол в кръвта, предпазвайки по този начин от  сърдечносъдови заболявания.Смята се, също така, че това масло  възстановява нормалното функциониране на щитовидната жлеза. Кокосовото масло предпазва от инфекции и подобрява дейността на имунната система. То  е обявено от специалисти за най-здравословната мазнина в света, а продукта Кокосово масло го прави достъпно за Вас.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, вземете една гел капсула 1 до 2 пъти на ден с вода.

 Екстракт от кокос може да закупите тук

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай