fitneshrani.com

Съвети за фитнес маниаци

Често пъти се оправдаваме, че нямаме време да ходим на фитнес, иначе бихме го правили с удоволствие, обещаваме си, че от утре започваме, но нещата се повтарят и утре отново се отлага.Съжаляваш за натрупаните килограми, искаш да промениш нещата, но не правиш нищо по въпроса. Не отлагай повече. Организирай нещата си така, че да имаш време да посетиш фитнес залата, не ти е необходим цял ден за това

fitnes mania Съвети за фитнес маниаци

 Освен това има известна доза мързел, казваш си няма ли и друг начин, защо трябва да ходя и т.н. Всичко е въпрос на организация и подреждане на ангажиментите, когато планираме нещата правилно се намира  време за всяко нещо. Всичко зависи от вас. Ето някои съвети, които биха ви помогнали  и подсказали защо е хубаво да разпределите задачите си така, че да имате възможност да посещавате фитнес клуба и как да не се откажете?

Фитнес съвет  1

Ясно си кажете, защо имате нужда да ходите на фитнес. Премахване на килограми, стягане на фигурата, за спорт или т.н. Целта е важна. Когато предварително сте наясно, какво искате ще имате по-голям стимул да тренирате усърдно, за да постигнете успех. Трябва обаче да сте редовни и последователни, ако прескачате често часовете си за фитнес и крайните резултати ще са по-малки. Повтаряйте си, че във фитнеса вашата цел е достижима и всяка една тренировка ви приближава към нея. Не се съмнявайте в себе си, вярвайте в крайния резултат и не се отказвайте.

 Фитнес съвет 2

В зависимост от вашата цел, ще определите с инструктора във фитнеса, колко пъти седмично да го посещавате, все пак ще забележите, че няма да ви отнема много време, а и освен това е приятно. Липсата на време – е само оправдание. Ако вече сте опитвали, но сте прекъснали, чудите се да започнете ли да ходите пак на фитнес. Помислете си какво ви пречи? Защо се отказвате? Не виждате ефект веднага? Това няма да стане, толкова бързо, но е възможно, ако сте упорити и преследвате целта си безотказно. Поговорете с някой, който посещава фитнеса и е доволен, нека сподели с вас своите впечатления и кое го кара да бъде последователен и ентусиазиран да посещава фитнеса.

Фитнес съвет 3

Ако имате приятел-ка, с които да започнете заедно тренировките ще бъде по-добре. Така заедно ще си давате кураж, ще се радвате на постигнатите резултати, ще се подкрепяте. Ще обсъждате заедно проблемите си, ще ходите заедно, ще разговаряте, ще преследвате крайната цел, която е най-важното за вас и няма да бъдете сам, някак ще е по-лесно, когато сте двама или повече.

 Фитнес съвет 4

Забравете за мобилния телефон, докато сте на тренировка, това само отвлича вниманието ви и прекъсва дейността ви. Понякога е възможно да загубим доста време в не толкова съществени и важни разговори, а вие знаете, че трябва да спортувате, защото имате крайна цел. Оставете телефона, някъде в дрехите си, когато приключите с тренировката, обадете се ако имате пропуснати обаждания.

Фитнес съвет 5

Спазвайте графика, който сте си създали, не казвайте ама днес трябва да свърша това, не мога да отида на фитнес. Не забравяйте фитнеса не ви отнема много време, постарайте се да не намирате причини да отлагате часовете си за спорт и да ги заменяте с нещо друго. Когато човек планува нещата си, тогава нищо не остава не свършено.

 Фитнес съвет 6

Важното е да намерите време за фитнес и да си кажете категорично – започвам е само половината от битката. Другата половина е определяне на правилна програма от фитнес инструктора. Вслушайте се в съветите му.

Фитнес съвет 7

Вие заслужавате да изглеждате по друг начин, който си представяте и към който се стремите. Да си стриктен и редовен, не винаги е лесно, но когато забележиш промяната в огледалото и хората започнат да ти правят комплименти, тогава ще почувстваш, защо си е заслужвало. Удовлетворението ще е голямо, ще бъдеш доволен, ще се гордееш със себе си.

Фитнес съвет 8

Началото е най-трудно, ако тогава издържите, значи всичко ще е наред. Уморявате се по-бързо и по-лесно, нямате търпение всичко да приключи. Но всяко нещо си иска своето, така е и във фитнеса. Когато обаче мине време и започнете да забелязвате промените в себе си, ще се повиши самочувствието ви, това ще ви накара да продължите и ще ви дава сили да не се отказвате.

 

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай