fitneshrani.com

Аксесоари за Фитнес

И така! Решавате да започнете да ходите на фитнес – мотивирани сте, готови сте да тренирате упорито и да преследвате целите си. Понякога, начинаещите във фитнеса може да се почувстват доста объркани, от голямото количество  фитнес аксесоари които съществуват. Със сигурност всеки по – напреднал бодибилдър може да Ви изброи тези от които имате нужда. Ето някои от по – пренебрегваните фитнес аксесоари, които обаче имат доста ползи и предимства:

fitnes aksesoari Аксесоари за Фитнес

Фитнес колан

Независимо от избрания метод на тренировка във фитнеса,  защитата на долната част на гърба е от решаващо значение. Тя може да помогне  да се избегнат  мускулни травми, или тежки наранявания на гърба. Ето защо, фитнес колана е абсолютно необходим фитнес аксесоар. Той е основен инструмент за защита на долната част на гърба от прекалено натоварване. Все пак, Вие сте в залата за да тренирате, не за да се наранявате. Фитнес колана ще Ви даде увереността че сте защитени от травми, което значително може да подобри вашата тренировка.

Ръкохватка за предмишница

Ръкохватката за предмишници е фитнес аксесоар, който е предназначен за укрепване и трениране на мускулите на предмишницата, както и на мускулите на ръката и китката. Ръкохватката за предмишниза представлява метална намотка, която завършва в двата си края с две захващащи повърхности – дръжки. С нея се тренира, като се извършва стискане и отпускане за определен период от време, в комбинация  с малки  почивки.  Благодарение на този фитнес аксесоар, вашата предмишница ще стане много по-здрава и силна.

Всички видове фитнес аксесоари може да закупите тук - http://www.fitneshrani.com/category/hranitelni-dobavki/aksesoari/

Фитнес ластици

Това е фитнес аксесоар, предназначен за тези от Вас, които нямат възможност всеки ден да посещават фитнес залата. Посредством тях, Вие можете да работите за тонус и сила, независимо дали сте у дома, или пък сте на път, защото фитнес ластиците са малки и удобни за носене навсякъде. Фитнес ластиците се състоят от лесни за захващане дръжки, които няма да се изплъзнат от ръцете Ви, или пък да натоварят китките Ви. Чрез този фитнес аксесоар, Вие ще сте в състояние да тренирате определени мускулни групи  от вашето тяло, които не сте натоварвали достатъчно във фитнес залата. Освен това, фитнес ластиците няма как да Ви контузят.

Тежести за ръце и крака

Този фитнес аксесоар често се пренебрегва, но всъщност може да Ви е от голяма полза. Тежестите за крака например, можете да поставите на краката си когато бягате, като по този начин ще ги натоварите допълнително. Ако пък се занимавате с бойни изкуства, можете да поставите тежестите за ръце, когато упражнявате различни бойни удари. Тежестите за ръце и крака са фитнес аксесоари, които имат точно определени килограми, и са предназначени да натоварят достатъчно ръцете или краката Ви.

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай