fitneshrani.com

Фитнес ластик за тренировка вкъщи

Фитнес ластиците  са чудесен избор  за тези, които искат да тренират  у дома, или които искат да продължат своите тренировки, дори когато са на път. Тези съвсем прости фитнес инструменти имат много предимства, включително гъвкавост, комфорт, безопасност и ефективност. Фитнес ластиците са удобен вариант за хора от всяка възраст или фитнес ниво. Но не позволявайте на тяхната  простота да Ви заблуди! Упражнения  с фитнес ластици са изненадващо ефективни и предлагат много предимства в сравнение с традиционните  тежести.

Фитнес ластиците  са евтино  допълнение към  вашите фитнес аксесоари. Те се предлагат в няколко нива на съпротива, обикновено лека, средна  или тежка. Можете допълнително да коригирате тези нива, в зависимост от своите цели. С тях можете да тренирате почти всички мускулни групи, както в долната, така и в горната част на тялото.  Когато не разполагате с много място у  дома за  фитнес  уреди, фитнес ластиците  са чудесен вариант, тъй като те се съхраняват лесно и изискват почти никакво  пространство. Можете дори да ги овесите  на една кука, или пък да ги приберете в някое чекмедже.

fitnes lastik Фитнес ластик за тренировка вкъщи

Тъй като фитнес ластиците са много  малки и лесно  преносими, те  са чудесен начин да ги вземете с Вас и да тренирате, когато сте на път.Има много упражнения с тях, които без проблем можете да изпълнявате дори  в малка стая, например в хотела където сте отседнали. Трябва да се отбележи, че фитнес ластиците могат да Ви избавят от застой в мускулния растеж! С течение на времето, мускулите Ви се адаптират към всяко  рутинно упражнение. Можете да използвате фитнес ластиците, като ги комбинирате  с кръстосани тренировки,  със свободни тежести,с фитнес уреди,  и всякакви други  упражнения съпротива група.

Във видеото може да видите как се прави тренировка за бицепс и трицепс с ластик

Фитнес ластиците Ви осигуряват чудесна тренировка, без потенциалните опасности от нараняване, свързани например с тренировката с тежести. Няма опасност да изтървете тежести  върху себе си, или пък да смачкате пръстите си между тях. Това  прави фитнес ластиците  идеални за тренировка, когато не разполагате с личен треньор или партньор, който да Ви следи и помага.

Въпреки че има разлики между тренировките със  свободни тежести  и упражненията със  съпротива  и двете са ефективни. Ако вдигате тежести, Вие чувствате натоварване в началото на упражнението, а ако тренирате с фитнес ластиците, напрежението е в края на упражнението. И в двата случая обаче, вашите мускули получават перфектна и ефективна  тренировка.

Фитнес Ластици може да закупите най-евтино тук - http://www.fitneshrani.com/category/hranitelni-dobavki/aksesoari/vazheta-lastitsi-i-postelki/

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай