fitneshrani.com

Лост за набиране за врата

Лоста за набиране е едно от най – големите предизвикателства, заради което много фитнес ентусиасти го пренебрегват, без да знаят истинската му стойност! Лоста за набиране всъщност е  е учудващо гъвкав и ефективен фитнес  инструмент, който спомага за постигане на сила и мускулно развитие   в горната част на тялото. Повечето фитнес зали изобилстват от сложни и скъпи фитнес машини, но само в малка част от  тези клубове може да се види лост за набиране. А истината е, че използвайки този фитнес инструмент, Вие можете да постигнете същите резултати като във фитнес залата. Ето някои от многобройните ползи от лоста за набиране:

lost za nabirane Лост за набиране за врата

Лост за набиране – лесна употреба

Едно  от най-големите предимства на лоста за набиране е  неговата простота. Състоящ се от просто един лост  и евентуално ръкохватки, този фитнес инструмент  е изключително лесен както за монтиране, така и  за използване. Извършването на самите набирания на лоста, не  на  изисква кой знае какви  умения, но пък е  ефективен начин за изграждането на сила при начинаещите фитнес ентусиасти.

Лост за набиране на страхотна цена може да закупите от този линк - http://www.fitneshrani.com/sz-lost-za-nabirane/

Гъвкавост

Лоста за набиране има много приложения. На него можете да изпълнявате стандартни набирания, набирания с една ръка, а някои дори правят коремни преси. Това означава че лоста за набиране има много приложения, тренира много мускулни групи, и помага за постигането на различни цели. Можете да го монтирате в собствения си дом, и когато не можете да посетите фитнес залата, да се възползвате от него. Тоест, лоста за набиране Ви осигурява една интензивна и ефективна тренировка, в комфорта на вашия дом!

Ефикасност 

Въпреки че набиранията на лост не са приоритет на повечето бодибилдъри, тези които тренират сериозно, и искат страхотни резултати, трябва да  ползват този уред всеки ден. Той се е превърнал в стандартно и сигурно средство за разработване мускулите на горната част на тялото, както и за развиване на сила и издържливост. Упражненията на лост за набиране  са много ефективни  за развитието на гръбния  мускул, както и на бицепсите  - критични мускулите за  почти всички спортове. Натоварват се и раменните мускули, предмишницата и дори коремните мускули.

 Приспособимост

Лоста за набиране обикновено може да се регулира откъм височина, така че ако сте от по – високите хора няма от какво да се притеснявате. Много от лостовете за набиране които се предлагат на пазара, си вървят с различни приставки, които могат да подпомогнат упражненията Ви. Например, някои дръжки са подвижни, за да осигуряват  по-динамично  и въртеливо движение по време на упражнението. Всичко това зависи от вашите цели – от това кои мускули желаете да тренирате и към какви цели се стремите.

 

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай