fitneshrani.com

Избор на Жилетка С тежести

Упражненията със собствено  телесно тегло са безопасен и  ефективен начин да влезете във форма, но понякога вашето  собствено тегло просто не осигурява достатъчно съпротивление. Жилетката с тежести е удобен и полезен фитнес аксесоар, когато искате да повишите това съпротивление. Носейки жилетка с тежести, Вие  можете да  правите  набирания, лицеви опори, клякания  и други подобни  с лекота. Тя  може  да бъде  използвана  за увеличаване на интензивността на кардио тренировките, и е  по-безопасна в сравнение с дъмбелите и другите тежести във фитнес залата.

jiletka s tejesti cena Избор на Жилетка С тежести

Жилетка с тежести може да закупите като кликнете на снимката

Избор на жилетка с тежести

Жилетките с тежести варират от 5 до Тегло жилетки обикновено варира от  5 до  40 кг. Някои от тях са регулируеми, което Ви позволява да добавяте и премахвате тегло, а други не са. Ако сте начинаещ фитнес ентусиаст  и просто искате  малко повече съпротива, започнете с лека жилетка. Ако сте свикнали да вдигате големи  тежести и желаете да се фокусирате повече върху бодибилдинга, тогава опитайте по-тежка жилетка.

Лицеви опори с жилетка с тежести

Лицевите опори  са едни от най-добрите упражнения  за развитие на горната част на тялото, както и за постигане на  сила и стабилност. Някои биха казали, че са дори  най-доброто упражнение със собствено   тегло. Единственият проблем с лицевите  опори е, че в един момент ще влезете в застой. Например, ако можете да направите  50 лицеви опори, решавате да ги повишите на  75 или 100. Това обаче  няма да Ви направи по-силни само  по себе си – това е просто  увеличаване на  анаеробната издръжливост. Правейки лицевите опори с жилетка с тежести, е вече нещо друго. Нещо, което ще Ви извади от “платото“!

Набирания с жилетка с тежести

Това е наистина едно от най – трудните упражнения със собствено тегло. Повечето жени не могат  да изпълнят дори едно набиране, а  повечето мъже не може да изпълняват повече от една две серии. За да са ефективни набиранията, трябва да можете да правите 20 повторения за една серия. Ако вече го можете, просто сложете жилетка с тежести. Това ще увеличи силата на ръцете, раменете и гърба, което в крайна сметка ще увеличи броя на набиранията които можете да направите.

Клякания и напади

Кляканията  и нападите  са два ефективни упражнения за укрепване на мускулите на краката. Квадрицепсите са сред най-силните мускули в човешкото тяло, така че за разлика от лицевите  опори или набиранията, повечето хора могат да изпълняват няколко клякания и напада  в серия,  без умора. Носенето на  жилетка с тежести докато извършвате тези упражнения,  е като да  правите  клекове с щанга, или  да държите чифт гири докато правите напади.

 Жилетка с тежести 5, 10 или 15 кг може да закупите най-изгодно тук –  http://www.fitneshrani.com/sz-zhiletka-s-tezhesti/

 

 

 

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (4 гласувания, средно: 5,00 от 5)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай