fitneshrani.com

Пчелно млечице и ползите за фитнеса

Какви са ползите от пчелно млечице при спортистите ?

Пчелно млечице е гъст бял секрет, произведен от долночелюстните жлези на пчелите за подхранване на пчелите-майки. Богато на протеини, витамини и минерали, пчелното млечице се предлага на пазара като здравословна храна за някои атлети, с цел да се повиши производителността.Пчелното млечице може да доведе до сериозни, дори фатални – алергични реакции при хора, алергични към пчелни ужилвания. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете да приемате пчелно млечице.

pchelno mlechice Пчелно млечице и ползите за фитнеса

Характеристики на пчелно млечице

Пчелното млечице се състои от смес от мед, пчелен прашец и ензими, в резултат на вещество, което не само подхранва бъдещата кралица, но я прави с по-специален растеж и развитие. Пчели-майки са по-големи, живеят по-дълго и са по-плодовити от пчелите-работници, много хора вярват, че пчелното млечице може да предложи на хората същите ползи. Пчелното млечице, което се предлагат на пазара в капсули и таблетки, както и в течна форма – традиционно се използва за дълголетие от медицината в Европа и Азия.

Съставки и Ефекти на пчелно млечице

Пчелното млечице се състои от вода, протеини, липиди и феромони, както и разнообразни витамини, минерали и аминокиселини. Пчелното млечице понижава серумния холестерол при изследвания върху животни. Смята се, че може да намали натрупването на млечната киселина, която причинява паренето и умората по време на напрегната атлетична дейност – и съветвам 1000 мг преди тренировка, за да помогнете за тласъка на растежа на мускулите и увеличаване на силата и енергийните нива .

now foods royal jelly  Пчелно млечице и ползите за фитнеса

Кликнете на снимката за да купите пчелно млечице

Предпазни мерки

Алергичните реакции към пчелното млечице могат да варира от леки стомашни разстройства до много тежки и дори животозастрашаващи. Фаталният анафилактичен шок е в резултат, когат пчелно млечице, се приема от хора, които са силно алергични към пчелни продукти. Вие също трябва да се избягвате пчелното млечице, ако сте алергични към иглолистни дървета или тополи. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете да приемате пчелно млечице.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай