fitneshrani.com

Jack3d – споделено мнение

Ревюто на Jack3d e по-спомени за първият и последен прием на този азотен бустер през далечната 2009та година.Тогава все още почти никой в България не беше чувал за USP Labs и за техният BEST SELLER. Тъй като нямаше нито един вносител на марката все още, а аз бях много надъхан да пробвам този продукт се наложи да си го поръчам от американски сайт и да почакам 2 седмици за доставката.

ВЕЧЕ ИЗЛЕЗЕ НОВИЯТ Jack3d MICRO!

jack Jack3d   споделено мнение

Първите впечатления бяха все добри – стилна,готина, малка опаковка имитираща фармацевитен вид продукт, а не хранителна добавка – разбира се с маркетингова цел. Преди да го поръчам бях прочел поне 100тина ревюта във bodybuilding.com и отзивите на почти всички бяха много добри.

Jack3d има изключително малка мерна лъжичка/доза – 5 грама. Досега бустерите, които пиех по това време (2009та) – No Xplode, Superpump 250 и др. бяха с по 20 грама доза, затова ми беше интересно дали 5 гр може да се равняват с 20 гр по сила и ефект.

Е,Jack3d определено удря здраво. Първата тренировка бе едва с 1 доза – 1 мерна лъжичка, но беше напълно достатъчна до почуствам бодлички от бета аланина и нечовешки фокус и концетрация. Помня, че почти тичах до залата от нетърпение да тренирам. Причината бе, че това бе първият продукт с съставката Здравец (Geranium или 1,3-Dimethylamylamine – съставка, която в последствие почти ВСИЧКИ производители на добавки започнаха да слагат в пред-тренировъчните продукти. Ясно е защо – това нещо ДЕЙСТВА адски много на психиката и притъпява чувството на умора, дава еуфория,подобрява настроението – все позитивни ефекти на пръв поглед.

Кофти е след тренировка – адският краш. След като отмине ефекта, се чувстваш все едно те е газил танк – боли те глава, доспива ти се, не ти се прави нищо освен да лежиш. Чувството е все едно ти е паднало кръвното или кръвната захар. Разбира се този страничен ефект не е при всички, но се наблюдава при много мои клиенти, които са ползвали Jack3d.

JACK 3D INFO header Jack3d   споделено мнение

Съставките в Jack3d накратко са :

Като от креатина има едва 1 гр,бета аланина и той горе долу е толкова – крайно недостатъчна доза за да има реален ефект върху мускулната маса. Затова препоръчвам допълнително да си набавите креатин и бета аланин, докато приемате Jack3d – тогава ефекта ще е още по-добър.

Изпих двете изпити опаковки Jack3d една след друга. От началото по 1 мерна лъжичка, после вдигнах на 1 и половина, като накрая на втората опаковка пиех по 3 дози за да го усетя.

Причината? Причината е, че нервната система привиква към продукта доста бързо и накрая едва се усеща. Трябва да направите почивак поне месец за да си почине нервната система и психиката за да ползвате пак Jack3d или друг азотен бустер за да почувствате отново енергия и концентрация.

Оценката, която давам на Jack3d съобразно ефекта му:

Сила 7/10 – в първите няколко седмици определено имаше покачване на сила около 5-10% на всички упражнения, в последствие, когато привикнах към съставките – силата спря да се покачва.

Енергия 9/10 – най-силната страна на Jack3d! Адската енергия, държи те 3-4 часа, тренираш тежко, правиш кардио и питаш за още.

Напомпване 6/10 – в някои тренировки си имаше напомпване, в други не. Най-осезаемо го усещах, когато тренирах рамена в суперсерии.

Вкус 8/10 – вкусът бе Lime. Прилично лимонче.

Странични ефекти 5/10 – крашът след тренировка за мен бе много кофти усещане. Това бе причината след като привърших двете опаковки никога повече да не пия Jack3d

Крайната оценка на Jack3d е 8/10

Сносен продукт,по-скоро много силен енергетик, отколкото типичен азотен бустер за напомпване и мускулна маса. От Jack3d не очаквайте мускулна маса, очаквайте яки тренировки. Тъй като опита ми с него е от далечната 2009та след него пробвах поне още 8-9 други пред-тренировъчни продукти и смея да твърдя, че има по-добри от него.

Jack3d вече не се предлага на БГ пазара, поради наредбата, която забранява продажбата му. Причината е съставката “Здравец” (DMAA), която закона в България счита за опасна.

Подобни публикации:

1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Още няма рейтинг)
Loading ... Loading ...
Хранителни добавки на най-добри цени!

Коментирай